• BAŠ GA PRETERA: UZEO 150 KOVERTI ZA SLANJE FISKALNIH RAČUNA!

    ZRENJANIN – Svakog dana zrenjaninska pošta dobije određenu količinu koverti potrebnih za učešće u nagradnoj igri Poreske uprave, ali je za ovaj prvobitni udar građana to, očigledno, nedovoljno. – Pre nekoliko dana je u poštu na Bagljašu poslato 500 koverti, ali to je planulo za sat – dva vremena – kažu nadležni. – Prvog dana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    BAŠ GA PRETERA: UZEO 150 KOVERTI ZA SLANJE FISKALNIH RAČUNA!

    ZRENJANIN – Svakog dana zrenjaninska pošta dobije određenu količinu koverti potrebnih za učešće u nagradnoj igri Poreske uprave, ali je za ovaj prvobitni udar građana to, očigledno, nedovoljno.

    Koverte stižu i u okolna mesta

    – Pre nekoliko dana je u poštu na Bagljašu poslato 500 koverti, ali to je planulo za sat – dva vremena – kažu nadležni. – Prvog dana se upravo u toj pošti pojavio čovek koji je uzeo 150 komada, valjda plašeći se da ne ostane bez njih. Nije vredelo ni ubeđivanje službenice da će koverte stizati svakog dana, kažu u zrenjaninskoj pošti i dodaju da istovremeno u Novoj Crnji ima i dalje dovoljno koverti od prvog dana, kada je tamo poslato 100 komada.

    Koverte se distribuiraju svakog jutra u sve pošte kako na teritoriji grada, tako i u selima, ali i svim opštinama srednjeg Banata. Najveća jagma je, ipak, u Zrenjaninu.

    Koverte sa fiskalnim računima ubacuju se u poštanske sandučiće. U gradu trenutno postoje dva – ona velika, crvena. Jedno sanduče je ispred glavne pošte, a drugo na Bagljašu. Preostala dva – ispred glavne apoteke i na Lesnini trenutno su na popravci i kada se vrate biće kao nova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija