• AVIV PARK: Među prvima stižu H&M i Deichmann

    Pogledajte gde će biti prodavnica švedskog brenda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Izgradnja Aviv parka u naselju Bagljaš, na izlazu iz grada prema Novom Sadu, uveliko je u toku i očekuje se da ovaj veliki šoping centar počne sa radom krajem oktobra ili početkom novembra.

    Gradski čelnici i predstavnici Aviva obišli gradilište
    Gradski čelnici i predstavnici Aviva obišli gradilište

    Gradilište su danas posetili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, i predstavnici izraelske kompanije „Aviv Arlon Prima“, koja je investitor, kako bi se na licu mesta uverili u dinamiku radova.

    – Izgradnja objekata odvija se po planu i do kraja septembra očekuje se primopredaja poslovnih lokala. Zakupci, po ugovoru, imaju 30 dana da srede lokale i rasporede robu, tako da će otvaranje Aviv parka uslediti krajem oktobra ili najkasnije početkom novembra – rekla je direktorka marketinga „Aviv Arlona“ Danka Gladović.

    Ona je naglasila da izraelska kompanija, koja je u Srbiju došla 2007. godine i od tada izgradila već dva ovakva tržna centra, treći projekat razvija na prostoru površine 10 hektara. U prvoj fazi podižu se objekti na šest hetara, u kojima će biti 22.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora.

    – Zakupci lokala biće vodeći međunarodni i domaći brendovi. Pored hipermarketa, biće zastupljene radnje sportske opreme, garderobe, obuće, tehnike, kao i bioskop, menjačnica, apoteke… Trudimo se da dovedemo brendove koji su cenovno odgovarajući našem tržištu – istakla je Gladović, ali zbog poslovnog dogovora sa zakupcima još nije mogla da otkrije koji će brendovi stići u Zrenjanin.

    Portal „Zrenjaninski“, međutim, nezvanično saznaje da će među prvima lokale preuzeti švedski brend „H&M“ i nemački „Deichmann“, dok će tek u drugoj fazi stići i američki lanac brze hrane „McDonald’s“. Naš portal ekskluzivno objavljuje fotografiju obrisa budućeg dvospratnog lokala „H&M“-a, brenda veoma popularnog među omladinom zbog modernih modela garderobe i povoljnih cena.

    Ovde će biti smeštena prodavnica H&M
    Ovde će biti smeštena prodavnica H&M

    Takođe, najavljeno je da će Aviv park imati oko 800 parking mesta, kao i da će u letnjem periodu, bar dvaput mesečno, organizovati razne sadržaje namenjene porodicama i deci, ali i veće koncerte i nagradne igre.

    Gradonačelnik Janjić je ocenio da izgradnja Aviv parka predstavlja prekretnica u izgledu ovog dela grada, dodajući da će se vizura Zrenjanina na ulazu iz Novog Sada drastično promeniti.

    – Ova investicija je značajna za ceo srednjobanatski region, ne samo za Zrenjanin. I nije ovde samo u pitanju dovođenje raznoraznih marki i kompanija, već ovo znači i otvaranje više stotina radnih mesta, što je najveći benefit – istakao je Janjić i napomenuo da je ovo trenutno najveće gradilište u gradu i da je investicija vredna 30 miliona evra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija