• „Autokomerc“ zapošljava 30 vozača, a ovde su i drugi oglasi za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Autokomerc“ DOO Šabac zapošljava 30 vozača – kurira, za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 802 37 31.   DOO „Guard Popović security“ Beograd traži dva zaštitara imovine […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Autokomerc“ zapošljava 30 vozača, a ovde su i drugi oglasi za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Autokomerc“ DOO Šabac zapošljava 30 vozača – kurira, za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 802 37 31.

     

    DOO „Guard Popović security“ Beograd traži dva zaštitara imovine – portira, za rad u Zrenjaninu. U pitanju su privremeni i povremeni poslovi. Kontakt telefon je 062 808 25 56.

     

    Poslodavac „Pite ispod sača“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem pekara – buregdžije. Mesto rada je Zrenjanin. Radni odnos je u statusu privremenih – povremenih poslova.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ raspisala je oglas za prijem u radni odnos medicinske sestre – tehničara, na određeno vreme. Rad je na Odeljenju neurologije.

     

    „Elektro kontrol“ Zrenjanin traži elektroinstalatera za rad na neodređeno vreme.

     

    „Floraprom“ DOO Stajićevo zapošljava administrativnog radnika, sa dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 884 700.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ raspisao je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine, na neodređeno vreme. Isti poslodavac zapošljava na neodređeno vreme i dva vozača sanitetskog transporta.

     

    Slobodna radna mesta za 100 spremačica

     

    U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ Zrenjanin otvoren je oglas za prijem u radni odnos nastavnika građanskog vaspitanja, sa pet posto radnog vremena.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za 100 spremačica u firmi „Klanjac“ u Republici Hrvatskoj.

     

    „Petkus Balkan“ DOO Zrenjanin traži čistača – čistačicu prostorija. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. januara. Kontakt je na telefon 522 307.

     

    Poslodavac DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava 12 komercijalista na određeno vreme.

     

    Građevinska firma „Prodecor SMS“ Zrenjanin zapošljava pet molera – farbara. Mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Stolarska radionica i proizvodnja nameštaja „MDF studio“ traži stolara sa 12 meseci radnog iskustva za rad na neodređeno vreme u Zrenjaninu. Istoj firmi potreban je i farbar sa godinu dana radnog iskustva, za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 444 65 95.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija