Ekonomija Vesti Zrenjanin

Aptiv zapošljava nove radnike zbog otvaranja još jedne fabrike

aptiv

Kompanija „Aptiv“ je u svoj portfolio dodala još jednog ozbiljnog kupca, za čije potrebe otvara još jednu fabriku. „Aptiv“ je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije. U „Aptiv“ fabrici u Novom Sadu proizvode se električne instalacije za putnička vozila.

 

Zbog otvaranja novog proizvodnog pogona, kompanija „Aptiv“ raspisala je konkurs za posao.

 

Ukoliko želite sigurno radno mesto, redovnu mesečnu zaradu, rad u prijatnom radnom okruženju i mogućnost napredovanja u moderno opremljenoj fabrici, prijavite se na broj telefona 060/889-25-34. Ovaj broj otvoren je i za sva vaša pitanja u vezi sa zaposlenjem.

 

Možete i poslati svoju radnu biografiju na e-mail: aptivposao@aptiv.com Takođe, kratku biografiju možete poslati poštom ili lično doneti u fabriku. Fabrika se nalazi u industrijskoj zoni Sever II, Privrednikova 20, 21000 Novi Sad.

 

Šta Aptiv nudi?

 

“Mi nudimo redovnu mesečnu zaradu, plaćeni obrok i regres i osmočasovno radno vreme sa dve pauze u toku dana. Organizovan je besplatan prevoz od mesta stanovanja do posla i nazad. Obezbeđen je i novčani bonus za postignuti timski rezultat. Imamo organizovane obuke za rad u našoj fabrici, savremeno opremljen i klimatizovan prostor, kantinu sa toplim i hladnim obrocima, obezbeđenu opremu za bezbedan rad i ambulantu u krugu fabrike. Očekuje vas i novčana nadoknada za svakog kandidata koji se zaposli po vašoj preporuci, kao i mogućnost napredovanja i povećanja osnovne zarade“, poručuju iz kompanije „Aptiv“.

 

Šta je vaš posao?

 

Vaš posao je priprema materijala i komponenti za proizvodnju, sklapanje instalacija shodno instrukcijama za rad, rukovanje alatima, testiranje ispravnosti gotovih proizvoda i pakovanje gotovih proizvoda.

Uslovi za zaposlenje su: završena minimum osnovna škola, spremnost za rad u tri smene, spremnost za rad u stojećem položaju i spremnost za timski rad.

 

Razgovori za posao

 

Podsećamo da tokom juna, svakog ponedeljka, od 10 časova, u Zrenjaninu, u prostorijama Gradske stambene agencije, predstavnici Aptiv-a organizuju „Otvorena vrata“ kompanije. Tom prilikom imate mogućnost da čujete sve informacije o kompaniji i da se prijavite za posao. Prostorije Gradske stambene agencije nalaze se u Gimnazijskoj ulici 7.

 

Istog dana, dakle ponedeljkom, ali od 12 sati, razgovor za posao bude organizovan i u Melencima. Razgovori se održavaju u prostorijama Poljoprivrednog kluba, iznad bioskopske sale, u ulici Srpskih vladara.

 

Naredna „Otvorena vrata“ u Zrenjaninu i Melencima zakazana su već za ponedeljak, 24. jun.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM