Ekonomija

AKTUELNI OGLASI ZA POSAO

ZRENJANIN – Portal “Zrenjaninski” obišao je Nacionalnu službu za zapošljavanje. Sudeći po oglasnoj tabli, šanse za zaposlenje najviše imaju građevinski i ugostiteljski  radnici.

Nacionalna služba za zapošljavanje
Nacionalna služba za zapošljavanje

Tako samostalna radnja za građevinske radove “NB Dom” u Artemovoj ulici traži jednog pomoćnog radnika u građevinarstvu – nisu potrebne kvalifikacije, ali je poželjno radno iskustvo. Posao je terenski, na 6 meseci, a konkurs je otvoren do 30. juna.

Ista firma traži i zidara u visokogradnji, potreban je III stepen stručne spreme ili bez kvalifikacija, takođe je u pitanju terenski rad na 6 meseci. Konkurs traje do 30. juna.

Firma “Izolir” traži tri zavarivača, kvalifikacija – III stepen, elektrozavarivač ili zavarivač – rezač gasom na određeno vreme. U pitanju je terenski rad, u smenama, obavezan je i probni rad na mesec dana, poželjan je atest zavarivača za celulozu ili bilo koje vrste.

Restoran “Točak 023” traži dva konobara, III ili IV stepen, na određeno vreme. U pitanju je rad u smenama, a obezbeđena je ishrana.

“Gigi fast plus food” traži prodavca u kiosku brze hrane, nebitno obrazovanje i iskustvo, rad u smenama, a konkurs je otvoren do 30. juna.

Podeli članak
sinovoz
FAM