• AKTUELNI OGLASI ZA POSAO

    Obišli smo Nacionalnu službu za zapošljavanje i raspitali se koje firme traže radnike

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Portal „Zrenjaninski“ obišao je Nacionalnu službu za zapošljavanje. Sudeći po oglasnoj tabli, šanse za zaposlenje najviše imaju građevinski i ugostiteljski  radnici.

    Nacionalna služba za zapošljavanje
    Nacionalna služba za zapošljavanje

    Tako samostalna radnja za građevinske radove „NB Dom“ u Artemovoj ulici traži jednog pomoćnog radnika u građevinarstvu – nisu potrebne kvalifikacije, ali je poželjno radno iskustvo. Posao je terenski, na 6 meseci, a konkurs je otvoren do 30. juna.

    Ista firma traži i zidara u visokogradnji, potreban je III stepen stručne spreme ili bez kvalifikacija, takođe je u pitanju terenski rad na 6 meseci. Konkurs traje do 30. juna.

    Firma „Izolir“ traži tri zavarivača, kvalifikacija – III stepen, elektrozavarivač ili zavarivač – rezač gasom na određeno vreme. U pitanju je terenski rad, u smenama, obavezan je i probni rad na mesec dana, poželjan je atest zavarivača za celulozu ili bilo koje vrste.

    Restoran „Točak 023“ traži dva konobara, III ili IV stepen, na određeno vreme. U pitanju je rad u smenama, a obezbeđena je ishrana.

    „Gigi fast plus food“ traži prodavca u kiosku brze hrane, nebitno obrazovanje i iskustvo, rad u smenama, a konkurs je otvoren do 30. juna.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija