• Aktuelni oglasi za posao, zapošljavaju zrenjaninski poslodavci

    Ovo su aktuelni oglasi za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Kompanija „Šinvoz“ Zrenjanin raspisala je konkurs kojim traži operatera na CNC presi – presa, i operatera na CNC presi – glodalica. Od kandidata se traži obrazovni profil mašinstvo i radno iskustvo više od godinu dana. Rad […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aktuelni oglasi za posao, zapošljavaju zrenjaninski poslodavci

    Ovo su aktuelni oglasi za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Kompanija „Šinvoz“ Zrenjanin raspisala je konkurs kojim traži operatera na CNC presi – presa, i operatera na CNC presi – glodalica. Od kandidata se traži obrazovni profil mašinstvo i radno iskustvo više od godinu dana. Rad je smenski, a ima i noćnog rada. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenja na e-mail kkucorovski@sinvoz.rs i e-mail: smarjanovic@sinvoz.rs ili se javiti na kontakt telefon broj 064 831 81 92.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom, dva doktora medicine, za rad na odeljenju za zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Kandidati moraju posedovati VII stepen stručne spreme, imati završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit. Odeljenju za zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja potrebna je i medicinska sestra-tehničar. Bolnici je potrebna i medicinska sestra-tehničar, za rad na određeno vreme na oftamološkom odeljenju. Svi oglasi otvoreni su do 2. januara.

     

    I ovo su aktuelni oglasi za posao

     

    Poslodavac „Farkaš home invest“ traži domara, a zahtevani stepen obrazovanja je trogodišnja srednja škola. Potrebna je i vozačka dozvola „B“ kategorije, a radno iskustvo je nebitno. Posao se obavlja u Zrenjaninu. Zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoje prijave za zaposlenje na e-mail adresu farkashomeinvest@gmail.com ili da se jave na kontakt telefon 064 850 92 82.

     

    „Matea“ DOO Zrenjanin zapošljava prodavca u kiosku, na određeno vreme. Rad je smenski. Kontakt telefon je 064 646 07 73.

     

    Poslodavac „Nanini konaci“ Zrenjanin objavio je oglas kojim traži četiri negovateljice, četiri medicinske sestre i dve servirke, za rad na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu se javiti na kontakt telefon 061 318 19 19.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija