• Aktuelni oglasi za posao, više poslodavaca traži radnike u Zrenjaninu

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com redovno objavljuje u rubrici POSAO.   „Modital“ DOO Zrenjanin traži 30 proizvodnih radnika, operatera za automatsko fiksiranje čarapa i na poslovima automatskog pakovanja čarapa. Rad je smenski, a obezbeđen je prevoz za radnike iz Zrenjanina, Melenaca, Elemira, Aradca, Ečke, Stajićeva, Lukićeva, Lazareva, Sutjeske i Sečnja. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aktuelni oglasi za posao, više poslodavaca traži radnike u Zrenjaninu

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com redovno objavljuje u rubrici POSAO.

     

    „Modital“ DOO Zrenjanin traži 30 proizvodnih radnika, operatera za automatsko fiksiranje čarapa i na poslovima automatskog pakovanja čarapa. Rad je smenski, a obezbeđen je prevoz za radnike iz Zrenjanina, Melenaca, Elemira, Aradca, Ečke, Stajićeva, Lukićeva, Lazareva, Sutjeske i Sečnja. Kontakt telefon je 559 000.

     

    DOO „NET bus CO“ Zrenjanin zapošljava 10 vozača autobusa, sa vozačkom dozvolom „D“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 5. septembra. Kontakt telefon je 062 886 83 84.

     

    Pročitajte još: Posao u Mađarskoj, nije potrebno posedovanje mađarskog državljanstva

     

    „Celux“ Zrenjanin traži vozača kombija, sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do 1. oktobra, a kontakt telefon poslodavca je 063 504 342.

     

    DOO „Dragstor HAS“ Zrenjanin zapošljava dva prodavca u pekari. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 547 64 51.

     

    I ovo su novi oglasi za posao

     

    „TMG-RS“ DOO Novi Sad u pogonu u Zrenjaninu zapošljava dva izvršioca na šivenju radnih unifornni. Potrebno je radno iskustvo, a posao je na određeno vreme.

     

    „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži radnika za točenje goriva na benzinskoj pumpi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Rad  je smenski. Kontakt telefon je 062 493 235.

     

    Pročitajte još: Pogrebno preduzeće „Božur“ raspisalo novi oglas za posao

     

    DOO „Trenč“ Zrenjanin zapošljava rukovaoca građevinskim mašinama, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 525 688.

     

    „Helena graf“ DOO Zrenjanin traži šefa održavanja mašina, za rad u Aradcu. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 5. septembra. Kontakt telefon je 563 189.

     

    „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava magacionera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 831 81 42.

     

    „Panonka promet“ Pačir traži administrativnog radnika za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 064 64 784 83.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]