• Aktuelni oglasi za posao, trenutno ovi poslodavci traže radnike

    Pred vama su i ovog vikenda aktuelni oglasi za posao, koje je naš portal pronašao na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „GRAWE osiguranje“ A.D.O. Beograd zapošljava 10 saradnika i zastupnika u prodaji osiguranja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži  najmanje 4. stepen obrazovanja, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aktuelni oglasi za posao, trenutno ovi poslodavci traže radnike

    Pred vama su i ovog vikenda aktuelni oglasi za posao, koje je naš portal pronašao na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „GRAWE osiguranje“ A.D.O. Beograd zapošljava 10 saradnika i zastupnika u prodaji osiguranja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži  najmanje 4. stepen obrazovanja, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt sa poslodavcem putem e – mail adrese milica.stevanovic@grawe.rs

     

    „ZR extra plast“ DOO Klek traži dva majstora u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije. Mesto rada je Klek, a posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži najmanje 3. stepen obrazovanja, a radno iskustvo je nebitno. Istoj firmi potrebna su i dva pomoćna radnika u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije. Posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 28. februara, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 063 509 317.

     

    „Agrounija“ DOO Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem mašinskog inženjera. Radno mesto je u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme. Poželjno je radno iskustvo, a oglas je otvoren do 1. marta. Istoj firmi potreban je i poljoprivredni tehničar, na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 069 35 49 851.

     

    „Revnost“ AD Novi Sad zapošljava četiri bravara, sa šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Rad je smenski i terenski, a obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana. Probni rad je šest meseci, a radno mesto je na otvorenim pozicijama u Naftnoj industriji Srbije. Firmi su potrebna i tri elektrozavarivača, sa godinom dana radnog iskustva, a posao je na određeno vreme, uz probni rad od šest meseci. Kontakt telefon je 064 888 62 57.

     

    Posao i za bravare i strugare

     

    „POP trade“ DOO Zrenjanin traži tri elektroinstalatera, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 55 10 228.

     

    Poslodavac SR „Pla-met“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva bravara i dva strugara, sa najmanje šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 531 250 .

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin zapošljava laboratorijskog tehničara na određeno vreme. a oglas je otvoren do 8. februara.

     

    Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin traži nastavnika građanskog vaspitanja, za izvođenje nastave u 7. razredu, sa pet posto radnog vremena.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija