Ekonomija

Aktuelni oglasi za posao, trenutno ovi poslodavci traže radnike

posao
Foto: Pixabay

Pred vama su i ovog vikenda aktuelni oglasi za posao, koje je naš portal pronašao na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

„GRAWE osiguranje“ A.D.O. Beograd zapošljava 10 saradnika i zastupnika u prodaji osiguranja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži  najmanje 4. stepen obrazovanja, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt sa poslodavcem putem e – mail adrese milica.stevanovic@grawe.rs

 

„ZR extra plast“ DOO Klek traži dva majstora u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije. Mesto rada je Klek, a posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži najmanje 3. stepen obrazovanja, a radno iskustvo je nebitno. Istoj firmi potrebna su i dva pomoćna radnika u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije. Posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 28. februara, a kontakt sa poslodavcem je na telefon 063 509 317.

 

„Agrounija“ DOO Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem mašinskog inženjera. Radno mesto je u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme. Poželjno je radno iskustvo, a oglas je otvoren do 1. marta. Istoj firmi potreban je i poljoprivredni tehničar, na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 069 35 49 851.

 

„Revnost“ AD Novi Sad zapošljava četiri bravara, sa šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme. Rad je smenski i terenski, a obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana. Probni rad je šest meseci, a radno mesto je na otvorenim pozicijama u Naftnoj industriji Srbije. Firmi su potrebna i tri elektrozavarivača, sa godinom dana radnog iskustva, a posao je na određeno vreme, uz probni rad od šest meseci. Kontakt telefon je 064 888 62 57.

 

Posao i za bravare i strugare

 

„POP trade“ DOO Zrenjanin traži tri elektroinstalatera, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 55 10 228.

 

Poslodavac SR „Pla-met“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva bravara i dva strugara, sa najmanje šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 531 250 .

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin zapošljava laboratorijskog tehničara na određeno vreme. a oglas je otvoren do 8. februara.

 

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin traži nastavnika građanskog vaspitanja, za izvođenje nastave u 7. razredu, sa pet posto radnog vremena.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM