• Aktuelni oglasi za posao, traže se vozači, defektolozi, konobari…

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao. U ovom trenutku traže se vozači, defektolozi, konobari i građevinski radnici.   „Transport Bačić“ DOO Zrenjanin traži tri vozača teretnjaka sa vozačkom dozvolom C kategorije. Posao je na neodređeno vreme. Više informacija na telefon 064 13 18 159.   Osnovna i srednja škola „9. maj“ Zrenjanin raspisala je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aktuelni oglasi za posao, traže se vozači, defektolozi, konobari…

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao. U ovom trenutku traže se vozači, defektolozi, konobari i građevinski radnici.

     

    „Transport Bačić“ DOO Zrenjanin traži tri vozača teretnjaka sa vozačkom dozvolom C kategorije. Posao je na neodređeno vreme. Više informacija na telefon 064 13 18 159.

     

    Osnovna i srednja škola „9. maj“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos defektologa – vaspitača u razvojnoj grupi, u oblasti predškolsko vaspitanje i obrazovanje. Ista škola traži i defektologa – nastavnika sa odeljenskim starešinstvom u celodnevnoj nastavi, u osnovnom obrazovanju. Školi su potrebni i defektolog – nastavnik za korektivni rad u posebnim uslovima i nastavnika praktične nastave u posebnim uslovima, za područje rada tekstilstvo i kožarstvo. Traži se i nastavnik za područje rada mašinstvo i obrada metala, kao i nastavnik sa odeljenskim starešinstvom, za područje rada mašinstvo i obrada metala.

     

    „Tadein Aleksandar“ O.D. Zrenjanin zapošljava dva konobara na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 88 22 051.

     

    SR „NB Dom“ za građevinske radove traži dva građevinska radnika (zidar, tesar, pomoćni radnik). Potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 25 46 004.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]