Ekonomija YSLAJDER

AKTUELNI OGLASI ZA POSAO, NEKI POSLODAVCI NUDE NETO PLATU OD 650 EVRA

posao

ZRENJANIN – Poslodavac “Sava turizem” d.o.o. iz Ljubljane, u Sloveniji, oglasio je potrebu za zapošljavanjem 24 radnika – kuvara i konobara, a mesto rada su Lendava, Moravske Toplice, Radenci, Banovci, Ptuj i Bled. Od kandidata se traži diploma ugostiteljsko – turističke struke od 3. do 5. stepena, radno iskustvo od najmanje dve godine, kao i vozačka dozvola B kategorije. Posao je na određeno vreme od šest meseci, a poslodavac snosi troškove prevoza do Slovenije. Obećana minimalna mesečna neto zarada je 650 evra. Konkurs je otvoren do 5. maja.

 

 

“Bex-express” DOO Šabac zapošljava tri kurira – vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

 

Zrenjaninska “Kolpa” zapošljava šest radnika na liniji obrade. Posao je na određeno vreme.

 

“Ač Ki Vet” iz Kikinde zapošljava jednog veterinara, a mesto rada je Kikinda. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme.

 

Auto centar “Cune” DOO zapošljava dva automehaničara, dva prodavca rezervnih delova, jednog prodavca automobila i jednog radnika na prijemu klijenata u servis. Oglas je otvoren do 11. maja.

 

Trgovinska radnja “Garfild” traži jednog radnika za rad u trafici. Obrazovanje i radno iskustvo su nebitni, posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 30. maja.

 

Poslodavac “Tokram company” DOO Vršac zapošljava 10 radnika na poslovima točioca goriva. Mesto rada je Vršac, uz obezbeđen smeštaj, a posao je na određeno vreme od godinu dana. Isti poslodavac zapošljava i 10 izvršilaca na poslovima kasira – kasirke u Vršcu, takođe uz obezbeđen smeštaj i na određeno vreme.

 

“Svilanit 023” zapošljava tri kuvara na neodređeno vreme. Potrebno je šest meseci radnog iskustva. Isti poslodavac zapošljava i tri konobara, takođe na neodređeno vreme, i uz uslov da imaju šest meseci radnog iskustva. Oglas je otvoren do 5. maja.

 

I restoran “Citadela” traži kuvara, ali jednog i na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od tri meseca.

 

Još oglasa možete pročitati ovde.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM