• AKTUELNA PONUDA POSLOVA, KONKURIŠITE NA VREME

    ZRENJANIN – „Šinvoz“ DOO Zrenjanin raspisao je ogas kojim traži bravare, zavarivače, električare i autolakirere, a broj traženih izvršilaca je po petnaest za svaku poziciju. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 10. juna.     Firma „Trenkwalder“ traži operatere u proizvodnji, a mesto rada je Subotica.   Nemački poslodavac „Ophelo“ oglasio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AKTUELNA PONUDA POSLOVA, KONKURIŠITE NA VREME

    ZRENJANIN – „Šinvoz“ DOO Zrenjanin raspisao je ogas kojim traži bravare, zavarivače, električare i autolakirere, a broj traženih izvršilaca je po petnaest za svaku poziciju. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 10. juna.

     

    posao - ponuda poslova
    Foto: Dušan Bartolović

     

    Firma „Trenkwalder“ traži operatere u proizvodnji, a mesto rada je Subotica.

     

    Nemački poslodavac „Ophelo“ oglasio je potrebu za 20 asistenata u poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica u Bavarskoj.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ objavio je oglas za prijem u radni odnos vozača vozila hitne medicinske pomoći, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 9. juna.

     

    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ raspisao je konkurs za prijem saradnika u radni odnos, u nastavi za užu naučnu oblast Inženjerstvo zaštite životne sredine, na određeno vreme.

     

    SR „DMS testenine“ iz Zrenjanina zapošljava radnika u proizvodnji testenine, na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana.

     

    Poslodavac „Grid“ iz Zrenjanina traži pet montera suve građe (gipsara). Posao je na određeno vreme, mesto rada je Zrenjanin, a oglas je otvoren do 5. juna.

     

    Poslodavac „Apoteka Zrenjanin“ zapošljava jednog farmaceutskog tehničara, a oglas je otvoren do 8. juna.

     

    Firma „Staklo“ traži dva fizička radnika. Posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Bella 023“ traži dva muško – ženska frizera i kozmetičara.

     

    Hotel „Vojvodina“ raspisao je konkurs za prijem u radni odnos higijeničarke, sa minimum godinu dana radnog iskustva i minimalnim poznavanjem engleskog jezika. Oglas je otvoren do 10.juna.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija