Ekonomija YSLAJDER

AKTUELNI OGLASI O POTRAŽNJI RADNIKA: MOŽDA JE OVO POSAO ZA VAS

Nacionalna služba za zapošljavanje
Nacionalna služba za zapošljavanje

ZRENJANIN – Sa oglasne table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje i ove nedelje objavljujemo aktuelne oglase o potražnji radnika.

Nacionalna služba za zapošljavanje
Nacionalna služba za zapošljavanje

Niška firma „MOV“ raspisala je oglas za prijem u radni odnos šest vozača teretnog vozila. Mesto rada je Niš, a neophodno je posedovanje vozačke dozvole E kateogorije i najmanje godinu dana radnog iskustva u međunarodnom saobraćaju. Rad je terenski. Oglas je otvoren do Nove godine.

A do 20. oktobra otvoren je oglas za posao u Gradskoj upravi, na zameni odsutne zaposlene, na normativno – pravnim poslovima. Uslovi za prijem su diploma Pravnog fakulteta, radno iskustvo od godinu dana i položen ispit za rad u organima državne uprave.

U beogradskoj firmi „Enal elektro“ i dalje je otvoren oglas za zapošljavanje deset elektromontera – elektroinstalatera, eletrotehničara i elektromehaničara, na poslovima montaže, održavanja i remonta elektroinstalacija, elektro – energetske mreže i mernoregulacione opreme. Mesto rada je u Srbiji, a nakon toga sledi upućivanje na privremeni rad u Nemačkoj. Radno iskustvo je nebitno, a radni odnos se zasniva na neodređeno vreme. Radno vreme je osam sati dnevno, rad je terenski, a obezbeđeni su prevoz, smeštaj i ishrana.

Podeli članak
sinovoz
FAM