• AKO ŽELITE POSAO U ČEŠKOJ, MOŽDA JE OVO PRILIKA ZA VAS

    ZRENJANIN – Poslodavac „NATE“ iz Češke traži tri zavarivača u proizvodnji procesne opreme, a mesto rada je Češka. Kandidati moraju da imaju ateste za posebne metode varenja, kao i radno iskustvo od najmanje 36 meseci. Ista kompanija zapošljava i bravare u proizvodnji procesne opreme. Oglas je otvoren do 20. maja.     „Borets servise Serbia“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AKO ŽELITE POSAO U ČEŠKOJ, MOŽDA JE OVO PRILIKA ZA VAS

    ZRENJANIN – Poslodavac „NATE“ iz Češke traži tri zavarivača u proizvodnji procesne opreme, a mesto rada je Češka. Kandidati moraju da imaju ateste za posebne metode varenja, kao i radno iskustvo od najmanje 36 meseci. Ista kompanija zapošljava i bravare u proizvodnji procesne opreme. Oglas je otvoren do 20. maja.

     

     

    „Borets servise Serbia“ DOO iz Zrenjanina traži jednog elektromontera sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme. Probni rad je dva meseca. Oglas je otvoren do 20. maja.

     

    AD „Metanolsko sirćetni kompleks“ Kikinda raspisao je oglas za internog revizora, koji mora biti diplomirani ekonomista sa licencom ovlašćenog internog revizora. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Kikinda.

     

    Upravni odbor Predškolske ustanove Zrenjanin raspisao je konkurs za izbor direktora predškolske ustanove na period od četiri godine. Konkurs je otvoren do 3. maja.

     

    Restoran „Točak 023“ zapošljava jednog konobara. Radno iskustvo kandidata nije bitno, a posao je na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin. Radi se smenski, uz obezbeđenu ishranu.

     

    ŽGP GP „Beograd“ DOO traži dva bravara – varioca, dva armirača i građevinskog inženjera u operativi, a posao je terenski.

     

    Poslodavac SZTR „Goran“ traži autoelektričara sa radnim iskustvom od najmanje šest meseci. Posao je na neodređeno vreme, mesto rada je Zemun, obezbeđena je ishrana, a probni rad je tri meseca.

     

    Firma „Tecnostrutture“ DOO iz Zrenjanina zapošljava poslovnog sekretara. Potreban je 4. stepen obrazovanja, radno iskustvo nije bitno, a mesto rada je Zrenjanin. Posebni uslovi su posedovanje vozačke dozvole B kategorije, osnovno informatičko znanje, viši ili konverzacijski nivo znanja engleskog i italijanskog jezika. Posao je na određeno vreme.

     

    U kompaniji „Gomex“ traže pet prodavaca – kasira. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Frizersko kozmetički salon „Bella 023“ zapošljava dva radnika na radnom mestu muško – ženski frizer i kozmetičar. Potrebno je šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    Dom zdravlja Sečanj zapošljava dva diplomirana farmaceuta, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

     

    Poslodavac „LET’S GO“, samostalna radnja za davanje časova stranih jezika, zapošljava jednog nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme.

     

    „Zlatni klas senior“ traži 10 prodavaca u pekari, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „TAXI Robert“ zapošljava tri vozača taksi vozila. Posao je na neodređeno vreme, a oglas je otvoren do 30. maja.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija