Ekonomija

Ako ste spremni da radite ove poslove, javite se poslodavcima

posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“SBB” doo iz Beograda traži jednog prodavca na terenu, za teritoriju Zrenjanina. Od zaposlenog se očekuje da obilazi postojeće i potencijalne korisnike u cilju prezentovanja i prodaje usluga. U pitanju je rad van radnog odnosa, odnosno privremeni i povremeni poslovi. Potrebno je radno iskustvo od minimum šest meseci. Konkurs je otvoren do 31. decembra, a prijave možete slati na e-mail jelena.aslimoski@sbb.co.rs

 

“Dobergard” doo iz Beograda traži dva zaštitara imovine – portira za rad u Zrenjaninu, u Poštanskoj štedionici i Poreskoj upravi Zrenjanin. Posao je na određeno vreme, radno iskustvo je nebitno, a konkurs je otvoren do popune radnih mesta. Kontakt telefon je 011 6557 144.

 

Poslodavac “Vrška press” doo iz Zrenjanina raspisao je konkurs za jednog mašinskog tehničara. Posao je na određeno vreme, radno iskustvo je nebitno, a konkurs traje do 30. oktobra. Kontakt telefon je 023 522 815.

 

Ribarsko gazdinstvo “Ečka” iz Lukinog Sela iskazalo je potrebu za zapošljavanjem jednog diplomiranog inženjera poljoprivrede za stočarstvo. Posao je na određeno vreme, potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana, a od kandidata se traži vozačka dozvola B kategorije i osnovna informatička obuka. Konkurs je otvoren do 11. novembra, a kontakt telefon je 063 326 178.

 

“Zlatni klas senior” iz Zrenjanina traži dva vozača drumskog vozila, sa vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Konkurs traje do popune radnih mesta. Kontakt telefon je 023 530 193.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM