• AKO STE NEZAPOSLENI, MOŽDA SE OVDE NALAZI POSAO ZA VAS

    ZRENJANIN – Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje ove nedelje su aktuelni sledeći oglasi: Zrenjaninski „Kemel“ DOO je raspisao oglas za prijem u radni odnos sedam vozača teretnog vozila u domaćoj i međunarodnoj špediciji. Posao je na određeno, a od kandidata se traži šest meseci radnog iskustva. Probni rad je mesec dana. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AKO STE NEZAPOSLENI, MOŽDA SE OVDE NALAZI POSAO ZA VAS

    ZRENJANIN – Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje ove nedelje su aktuelni sledeći oglasi:

    Zrenjaninski „Kemel“ DOO je raspisao oglas za prijem u radni odnos sedam vozača teretnog vozila u domaćoj i međunarodnoj špediciji. Posao je na određeno, a od kandidata se traži šest meseci radnog iskustva. Probni rad je mesec dana.

    Oglas za prijem u radni odnos mašinskog inženjera otvoren je u „Vrška Press“ DOO iz Zrenjanina do 31. januara iduće godine. U obzir dolaze kandidati sa diplomom mašinskog inženjera, strukovnog ili diplomiranog, a traži se i srednji nivo engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije, dok radno iskustvo nije bitno.

    Picerija „Pino“ traži dva majstora za izradu pica. Od obrazovanja traži se 2. stepen, odnosno struka pripremač pica, pomoćni kuvar ili kuvar jednostavnih jela. Radi se u Zrenjaninu, smenski, a obezbeđena je ishrana. Posao je na određeno vreme, a predviđen je i probni rad.

    Zrenjaninski Autocentar „Optima“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem jednog automehaničara, sa vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme, a kandidat treba da ima šest meseci radnog iskustva.

    Još uvek je otvoren konkurs DOO „Carnelian“ iz Bačkog Jarka za zapošljavanje četiri izvršioca na građevinskim radovima na telefonskim mrežama. U obzir dolaze kandidati bez zanimanja i stručne spreme, a mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo nije potrebno, a posao je na određeno vreme.

    Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija