• Agencija objavila da je završena prodaja „Jugoremedije“, evo šta je istina

    Na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika objavljeno je da je završena prodaja „Jugoremedije“. Prodaja je bila zakazana za 16. april.   Mada bi neko iz ovoga mogao da pomisli da je Fabrika lekova „Jugoremedija“ konačno dobila novog vlasnika, istina je drugačija. Naime, nakon proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, zbog pandemije koronavirusa, otkazane su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Agencija objavila da je završena prodaja „Jugoremedije“, evo šta je istina

    Na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika objavljeno je da je završena prodaja „Jugoremedije“. Prodaja je bila zakazana za 16. april.

     

    Mada bi neko iz ovoga mogao da pomisli da je Fabrika lekova „Jugoremedija“ konačno dobila novog vlasnika, istina je drugačija. Naime, nakon proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, zbog pandemije koronavirusa, otkazane su sve prodaje preduzeća koje su bile zakazane za april. Samim tim, otkazana je i prodaja „Jugoremedije“, koja je zakazana za sredinu aprila. Po automatizmu, na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika je za sva ova preduzeća, u rubrici „Status prodaje“, upisano – završena.

     

    Pročitajte još: Poslodavci Zrenjanina izneli predloge za lakše prevazilaženje krize

     

    prodaja jugoremedije

     

    Ipak, kao i gotovo sve drugo, i dalji postupak rešavanja statusa zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“ sačekaće dok se život iz vanrednog stanja ne vrati u normalu.

     

    Da podsetimo, poslednji pokušaj prodaje imovine i važećih licenci ove nekada renomirane farmaceutske kuće nije dao rezultate, kao i više prethodnih. Od uvođenja vanrednog stanja obustavljene su i sve aktivnosti u vezi sa eventualnim ponovnim pokušajem prodaje, ili neke druge varijante razrešenja statusa „Jugoremedije“. Fabrika se godinama nalazi u stečaju.

     

    Više o dešavanjima vezanim za „Jugoremediju“ možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija