• AGENCIJA GSIGMA ZADOVOLJNA POSLOVNIM REZULTATIMA

    ZRENJANIN – Kraj svake godine pravo je vreme za sumiranje poslovnih rezultata, ali i za slavlje. U agenciji za promet nekretnina „Gsigma“ razloga za zadovoljstvo ima.     – Godina koja je praktično iza nas poslovno je bila dobra – kaže za portal zrenjaninski.com vlasnica agencije Gordana Božić. – Poslovali smo uspešno, tržište nekretnina se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AGENCIJA GSIGMA ZADOVOLJNA POSLOVNIM REZULTATIMA

    ZRENJANIN – Kraj svake godine pravo je vreme za sumiranje poslovnih rezultata, ali i za slavlje. U agenciji za promet nekretnina „Gsigma“ razloga za zadovoljstvo ima.

     

     

    – Godina koja je praktično iza nas poslovno je bila dobra – kaže za portal zrenjaninski.com vlasnica agencije Gordana Božić. – Poslovali smo uspešno, tržište nekretnina se oporavlja i mi smo baš zadovoljni. Jako je važno što smo je završili bez velikih turbulencija, s dobrim poslovnim rezultatima, a i privatno nam je godina bila uspešna i lepa. Verujemo da će takva biti i naredna, kaže Božić.

     

     

    Novoj godini raduju se i najmlađi iz agencije „Gsigma“ jer ih poklonima obraduje Deda Mraz. Tako je bilo i ove godine. Okupili su se sa roditeljima, a bogami i bakama, oko novogodišnje jelke, i baš su uživali.

     

    Agenti za nekretnine, inače, imaju jednu lepu tradiciju. Staru godinu ispraćaju, a novu dočekuju na „agentskoj novoj godini“. To su uradili i ove godine.

     

     

    Okupili su se agenti za promet nekretnina iz nekoliko zrenjaninskih agencija, ispričali se i proveselili.

     

    – Jesmo konkurencija, ali i sarađujemo. Svako ima svoje mesto pod suncem, i naša poslovna filozofija je da budemo profesionalni i korektni. To se uvek vrati, klijenti to odlično prepoznaju – zaključuje Božić.

     

     

    gsigma

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]