• Agencija Gsigma oglasila prodaju garsonjere na zanimljivoj lokaciji (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo jednu vrlo zanimljivu nekretninu.   Radi o garsonjeri koja je uknjižena na 41 kvadrat, što budućem vlasniku daje prostora i mogućnosti za različite ideje i organizaciju prostora.   Osim posebne kvadrature, ova garsonjera je zanimljiva i zbog lokacije. Naime, nalazi se u potkrovlju zgrade u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Agencija Gsigma oglasila prodaju garsonjere na zanimljivoj lokaciji (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo jednu vrlo zanimljivu nekretninu.

     

    Radi o garsonjeri koja je uknjižena na 41 kvadrat, što budućem vlasniku daje prostora i mogućnosti za različite ideje i organizaciju prostora.

     

    Osim posebne kvadrature, ova garsonjera je zanimljiva i zbog lokacije. Naime, nalazi se u potkrovlju zgrade u pešačkoj zoni Zrenjanina.

     

    Garsonjera se sastoji od malog hodnika u kom je postavljen ugradni plakar. Kupatilo ima ugradnu kadu i dovoljno prostora da se u njemu instalira mašina za veš.

     

    Kuhinja je u sklopu same sobe, ali je ipak izdvojena. Dovoljno je velika da se u njoj postavi i trpezarijski sto sa stolicama.

     

    U stanu postoji centralno grejanje. Pod je parketiran.

     

    Stan je odmah useljiv.

     

    Cena garsonjere u pešačkoj zoni je 25.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija