• Aerodrom „Nikola Tesla“ i Telekom Srbija traže radnike u Zrenjaninu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Radnike u Zrenjaninu, između ostalih, traže i Aerodrom „Nikola Tesla“ i Telekom Srbija“. Opširnije u nastavku.   Telekom Srbija zapošljava 200 agenata terenske prodaje u više gradova u Srbiji, između ostalog i u Zrenjaninu. Konkurs je otvoren do popune radnih mesta, a angažovanje je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aerodrom „Nikola Tesla“ i Telekom Srbija traže radnike u Zrenjaninu

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Radnike u Zrenjaninu, između ostalih, traže i Aerodrom „Nikola Tesla“ i Telekom Srbija“. Opširnije u nastavku.

     

    Telekom Srbija zapošljava 200 agenata terenske prodaje u više gradova u Srbiji, između ostalog i u Zrenjaninu. Konkurs je otvoren do popune radnih mesta, a angažovanje je na osnovu ugovora o delu. Dovoljno je da kandidati imaju srednju stručnu spremu. Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Aerodrom „Nikola Tesla“ traži 50 transportnih radnika. Uslov je treći ili četvrti stepen srednje stručne spreme, bez obzira na zanimanje, a radno iskustvo nije bitno. Angažovanje je na osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima. Konkurs je otvoren do popune radnih mesta. Više informacija na broj telefona 011 209 78 84.

    Prema najnovijim informacijama, ovaj konkurs je u međuvremenu završen. Više o tome PROČITAJTE OVDE.

     

    Pročitajte još: Predstavljamo nove oglase za posao, imate još vremena da konkurišete

     

    Poslodavac „Pin bezbednost inženjering“ iz Zrenjanina traži jednog radnika na poslovima zaštite životne sredine, zaštite od požara i zaštite na radu. Posao je na neodređeno vreme. Radno iskustvo nije bitno. Više informacija i prijave na e-mail pinbezbednost@gmail.com

     

    Radnja za održavanje i postavljanje elektroinstalacija i opreme „Kronin“ zapošljava tri pomoćna građevinska radnika. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Konkurs je otvoren do 9. oktobra. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju na broj telefona 064 139 10 84.

     

    „TM transport Jovanović“ raspisao je konkurs za zapošljavanje dva vozača kamiona C i E kategorije u međunarodnom transportu. Od kandidata se traži radno iskustvo, a posao je na određeno vreme. Konkurs traje do 30. novembra. Više informacija na broj telefona 063 501 469.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija