Društvo

Zrenjaninski Radio Klik FM proslavio sedmi rođendan

Radio Klik FM

Kolektiv Radio Klik FM Zrenjanin, u društvu prijatelja kuće i poslovnih partnera, sinoć je obeležio sedmi rođendan, žurkom u zrenjaninskom klubu „Captain Jack“.

 

Rođendansko slavlje proteklo je u dobrom raspoloženju i prijatnom druženju a portal zrenjaninski.com i ovom prilikom čestita ovoj medijskoj kući rođendan, uz želju da i dalje sa uspehom osvaja medijski prostor i pridobija slušaoce u ovom delu Banata a i šire.  Prenosimo i deo uvodnog slova sa portala ovog radija, u kojem je reč o ciljevima i planovima ove medijske kuće.

 

Radio Klik FM

 

„Kada nam je Republička radiodifuzna agencija dodelila dozvolu za emitovanje programa, pitali smo Zrenjanince kakav radio bi želeli da slušaju. Na osnovu njihovog mišljenja, definisali smo okvire u kojima ćemo se kretati, da ih naš program ne bi razočarao ni u jednom trenutku.

 

Radio Klik FM

Zrenjaninci su se nedvosmisleno izjasnili da žele radio koji će emitovati samo hitove… i – to smo im i ponudili: pažljivo odabrane hitove koje svi volimo.
Slušaoci u Zrenjaninu su želeli da dobiju radio koji ih ne zatrpava dosadnom pričom. Zato smo odlučili da u etar propuštamo samo teme koje su relevantne za život naših slušalaca i pre nego što bilo šta emitujemo u etar, analiziramo da li i koliko to zanima naše slušaoce.

 

Radio Klik FM

 

Insistiramo na kvalitetu, čak i ako to znači da je neophodno da u pripremu programskih sadržaja uložimo mnogo više rada i vremena nego što se to očekuje od jedne lokalne radio stanice.
Što se profila tiče, naša primarna ciljna grupa su slušaoci između 25 i 40 godina.
U Zrenjaninu se čujemo na 105 megaherca, a u ostatku sveta na slusaj.klik105.net.“

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz