Društvo YTOP

ZRENJANINCI OBELEŽILI MEĐUNARODNI DAN JOGE (FOTO)

Međunarodni dan joge

ZRENJANIN – U subotu je, rano ujutru, u Gradskoj bašti (Županijskom parku), obeležen Međunarodni dan joge u našem gradu, i na taj način je dat doprinos trećem planetarnom obeležavanju ovog dana.

 

dan joge

 

Program obeležavanja Međunarodog dana joge održan je u skladu sa Opštim joga protokolom koji su pripremili indijski joga stručnjaci za 2017. godinu.

 

Ambasada Indije je obezbedila majice za ovogodišnje učesnike, a za osveženje se pobrinuo Grad Zrenjanin.

 

Svoj doprinos ovogodišnjem obeležavanju Međunarodnog dana joge u Zrenjaninu dali su članovi Foto kluba CD13 iz Zrenjanina.

 

dan joge

 

– Zahvalna sam što sam u prilici da budem deo ove priče. Raduje me da svest duša koje su se danas okupile i svojim prisustvom uveličale obeležavanje Međunarodnog dana joge u našem gradu cveta. Blasgolov je biti u prilici i dati svoj doprinos obeležavanju planetarnog događaja u svojoj zemlji i svom gradu – kaže Jelena Nikolić, instruktorka Art of Living programa.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Alo bre ljudi to su sve sitne investicije .i strana ulaganja.Bez firmi sa sest sedam hiljada uposlenih, to nisu nikakva ulaganja.grad koji je bio u velikoj Jugoslaviji(3)treci po velicini.Sta je dvadeset ili petsto zaposlenih.dajte Janjicu malo vise energije i truda da se dovedu investitori koji ce zaposliti par hiljada ljudi.onda mozemo govoriti o stranim ulaganjima.A u krajnjem slucaju mozemo i mi nesto sami kao grad i okolina nesto i sami investirati.ipak smo mi bogat kraj.DaMozemo i.ati sve od njive pa do trpeze.Mozemo biti i industrijski i poljoprivredni lider.u ovom regionu.

sinovoz
FAM