Društvo YTOP

ZRENJANIN NASTUPA I NA OVOGODIŠNJEM SAJMU TURIZMA

ZRENJANIN – Grad Zrenjanin i ovdašnja Turistička organizacija i ove godine učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji će, po 39. put, biti održan u periodu od 23. do 26. februara.

Turistička organizacija grada Zrenjanina predstaviće se pod sloganom „Skoči u Zrenjanin“, a promoterka je čuvena atletičarka Ivana Španović.

U okviru turističke ponude Zrenjanina i okoline, posetiocima sajma će biti predstavljen receptivni, ruralni, kongresni, sportski i manifestacioni turizam. Biće promovisan i projekat Muzeja piva, kao mogućnost oživljavanja industrijskog nasleđa, ali i kao nagoveštaj novijeg oblika turizma – pivskog turizma, koji se svakako dovodi u vezu sa tradicionalnom 32. manifestacijom „Dani piva“.

„Akcenat će se takođe staviti na promociju projekta EuroVelo parka Carska bara, čime se direktno stavljamo na mapu evropske mreže biciklističkih ruta“, navode u Turističkoj organizaciji.

Među izlagačima na štandu Zrenjanina će se naći predstavnici lokalnih turističkih agencija, hotela, restorana… Promovisaće se zaštićena prirodna područja Carske bare i Rezervata prirode, wellnes i spa aktivnosti Banje Rusande… Kao odraz multinacionalne sredine predstaviće se Banaćani, Rumuni, Slovaci i Mađari, kroz folklorno stvaralaštvo.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.