Društvo YTOP

ZNAČAJNA PRIZNANJA ZA RAZVOJ TURIZMA

Priznanja uručena Čedomiru Janjiću i Zoranu Ljubotini

ZRENJANIN – Velika zlatna medalja dodeljena je Gradu Zrenjaninu na 49. Međunarodnom sajmu turizma, za najbolju turističku manifestaciju „Dani piva“, a gradonačelniku Čedomiru Janjiću lično je uručena diploma sa posebnim priznanjem za unapređenje i razvoj turizma, što je u rangu najznačajnijeg međunarodnog priznanja u regionu u turističkoj branši.

Priznanja uručena Čedomiru Janjiću i Zoranu Ljubotini
Priznanja uručena Čedomiru Janjiću i Zoranu Ljubotini

Priznanje za najbolju turističku manifestaciju primili su gradonačelnik Čedomir Janjić i v.d. direktora Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina.

– Od naše lepe manifestacije „Dani piva“ stvorili smo, možemo reći, brend Srbije i regiona. Prošle godine smo napravili ozbiljnu manifestaciju, a ove godine smo ponovili to što smo uradili prethodne, što je prepoznato u najvišim turističkim krugovima i stigla je ova reprezentativna i prestižna nagrada. Zahvaljujem se i svim mojim saradnicima koji su uložili puno napora da „Dani piva“ budu manifestacija koja se prepoznaje u celoj Srbiji, ali i regionu, jer su nam gosti stizali sa svih strana – rekao  je Janjić prilikom uručenja priznanja.

Zadovoljan je i v.d. direktora Turističkog centra Zrenjanina Zoran Ljubotina.

– Ove godine izuzetno uspešno smo organizovali manifestaciju „Dani piva“, bilo je više od pola miliona posetilaca, imali smo veliki broj izlagača i štandova, niz raznovrsnih programa i izvođača… Bilo je bolje nego prošle godine, koja je bila izuzetna. Sve je to postignuto uz dobar tim i agilni Organizacioni odbor, a sebi smo postavili ozbiljan zadatak, da sledeće godine budemo još bolji, i mogu da najavim da su pripreme već počele – istakao je za portal zrenjaninski.com Ljubotina, uz napomenu da je trud Zrenjaninaca prepoznat u turističkoj branši i da su potpuno prirodno usledile nagrade i za razvoj turizma i za organizovanje najbolje turističke manifestacije

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz