Društvo

Završena još jedna akcija „Topli dinar“ u organizaciji PerSu marketa

Topli dinar

Ove godine 104 porodice dobiće ogrev za zimu zahvaljujući humanitarnoj akciji PerSu marketa „Topli dinar“. Iako je planirano da se u akciji prikupi 1,5 miliona dinara, sakupljeno je 100 hiljada više, što je sigurno obradovalo one koji će ogrev dobiti.

 

– Sarađujemo sa 18 centara za socijalni rad koji pokrivaju 18 opština, u koliko njih PerSu marketi posluju – kaže Sloboda Milivojev iz ovog trgovinskog lanca. – Bez njihove pomoći mi ne bismo stigli do onih kojima je pomoć najpotrebnija, istakla je Milivojev i dodala da su uglavnom u pitanju porodice sa više dece, kao i stari i nemoćni.

 

– Posebno se zahvaljujemo našim potrošačima koji nas zdušno podržavaju – naglasila je Milivojev.

 

Jedan od partnera u akciji „Topli dinar“, koja se realizuje tako što se od svakog računa izdvaja po jedan dinar za ugrožene, jeste i preduzeće „Moravka pro“ iz Leskovca.

 

– Veliko nam je zadovoljstvo što su nas PerSu marketi pozvali da učestvujemo u ovoj akciji – istakla je Milena Pilipović, PR menadžer „Moravke pro“, i dodala da ova firma mnogo pomaže u svom okruženju, ali da joj je drago što je stigla i na sever Srbije.

 

– Našim korisnicima je pomoć koju dobiju kroz ovu akciju jako važna – zahvalila se u ime centara za socijalni rad Vesna Vaščić iz Centra za socijalni rad Novi Bečej.

 

Ovogodišnja akcija „Topli dinar“ čevrta je za redom i zahvaljujući njoj, za četiri godine, 400 porodica nije brinulo kako će se ogrejati.

 

Sloboda Milivojev je najavila novu akciju PerSu marketa.

 

– Od početka sledeće godine zaposleni u našoj kompaniji koji dobiju prinovu, bilo da su zaposleni majka ili otac, dobiće pomoć od 30.000 dinara i poklon paket u kom će se nalaziti sve neophodno za početak novog života – najavila je Milivojev.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz