Društvo YTOP

ZAVRŠEN PROJEKAT POD NAZIVOM “MORAL NEKAD I SAD”

ZRENJANIN – Prošle nedelje završen je projekat “Moral nekad i sad 2017”, a rezultati su sumirani na prezentaciji u Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin”.

 

 

Projekat je osmišljen i sproveden od strane projektnog tim Udruženja pedagoga i psihologa Srednjobanatskog okruga koji su činili psiholozi Jasmina Hajder i Bojana Popov, i saradnica na projektu, profesor razredne nastave, Edita Satler. Projekat je podržan od strane lokalne samouprave.

 

Projekat se bavio povezivanjem institucija – škola, biblioteke i muzeja. Cilj projekta je jačanje moralnih vrednosti kod dece kroz upoznavanje prošlosti (muzej) i književnosti (biblioteka) i njihovo poređenje sa današnjim vremenom.

 

 

Učesnici projekta su bili odabrani učenici viših razreda iz 6 gradskih osnovnih škola (“Servo Mihalj”, “2. oktobar”, “Vuk Karadžić”, “Jovan Jovanović Zmaj”, “Žarko Zrenjanin” i “Dositej Obradović”).

 

Na završnoj aktivnosti su učenici imali priliku da kratko predstave projektne aktivnosti (koje su trajale od juna 2017.) i ono što su iz njih naučili, a predstavljeni su i rezultati istraživanja. Učesnici koji su aktivno doprinosili radioničarskom radu u toku trajanja projektnih aktivnosti, dobili su pohvalnice.

Podeli članak
sinovoz
FAM