Društvo Vesti Zrenjanin

Webiz okupira Zrenjanin: Ceo grad u znaku digitala, IT-a i tehnološkog preduzetništva!

webiz zrenjanin

Već sedam godina zaredom naš grad krajem marta postaje epicentar IT industrije, digitalnih tehnologija, inovacija i digitalnog marketinga! Naravno – zahvaljujući Webiz konferenciji.

 

Od 29. do 31. marta Zrenjanince, ali i goste našeg grada, očekuju tri dana kvalitetnih predavanja i do sada neispričanih priča i saveta najpoznatijih stručnjaka IT-a, marketinga, tehnološkog preduzetništva i umetnosti.

 

Prvi dan je tradicionalno rezervisan za keynote predavače. U posetu nam dolaze Kei Shimada, Japanac iz Njujorka koji je jedan od najtraženijih svetskih mentora u oblasti inovacija, kao i Ivan Bjelajac i Mališa Pušonja iz MVP Workshop. Oni govore o tome kako iz Srbije plasirati globalni centar za inovacije. Nenad Milanović objasniće kako razviti softverski proizvod i probiti se na globalnom tržištu, a nakon toga sledi panel u kome četiri ozbiljna eksperta procenjuju “U kom smo vagonu IT voza“.

 

Učesnici koji će vas sigurno zaintrigirati

 

Drugog i trećeg dana na Webiz bini smenjivaće se programer koji je radio u Electronic Arts-u, Pixar-u i Google-u, multimedijalni umetnik čija je video igrica zaludela svet, osnivač jednog od TOP 50 svetskih start upova – ujedno i srednjoškolac… Tu su i programerka koja je i reprezentativka u kik boksu, softver inženjerka koja primenjuje neuronske mreže u različitim industrijama, od medicine do marketinga i prodaje, fotograf koji je hobi pretvorio u biznis uspešan na svetskom nivou, i tako dalje.

 

Ukoliko ste zaintrigirani, a još uvek se niste prijavili – pogledajte PROGRAM konferencije na sajtu webiz.me.

 

– Nadamo se da ćemo ove godine premašiti broj od 350 posletilaca koliko ih je bilo na prethodnoj konferenciji. Zaista smo se potrudili da nadmašimo sami sebe. Program se održava paralelno u dva tracka. Pripremili smo pet radionica, neformalno druženje za kreativce u segmentu Kreativno dobro jutro, raj za programere – WordPress Srbija meetup. Takođe, važno je napomenuti da networking ne prestaje od petka do nedelje. Naime, očekuju nas dve žurke u Kafematu i celodnevna Chill zona u dvorištu Hotela Vojvodina – kaže direktor Webiz-a Vladimir Kovač.

 

webiz zrenjanin

 

Brojni pokloni za učesnike

 

Partneri Webiz-a, među kojima su najpoznatije kompanije koje posluju u Srbiji (MTS, Go Daddy, Societe Generale Banka, Levi 9, Dijamant, Erste banka, Tehnomanija, Mastercard, Infostud, Red Bull…) pripremili su brojne poklone za učesnike Webiz konferencije. Tu je i niz nagradnih igara i aktivacija.

 

Svaki delić Hotela Vojvodina ta tri dana biće podređen učenju i networkingu, povezivanju učesnika, upoznavanju, razmeni ideja i iskustava. Znanje i saradnja su najkraći put do uspeha! Kao Zrenjaninac “na privremenom radu u Beogradu” osećam odgovornost prema svom gradu. Zato želim da za njegove stanovnike napravim edukativni događaj koji željno iščekuju i koji je svake godine sve masovniji i uspešniji – kaže Kovač.

 

Kvalitetna edukacija, mnogo energije i motivacije i dobar provod više su nego dovoljni razlozi da dođete na Webiz. Prijavite se!

 

Podeli članak
sinovoz
FAM