Društvo YSLAJDER

WEBIZ ĆE OVE GODINE POMERITI SVE GRANICE!

Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – Promocija WEBIZ edukacije, koja će biti održana 22. i 23. marta, kao i WEBIZ konferencije, koja će trajati od 23. do 25. marta, u zrenjaninskom Hotelu “Vojvodina”, održana je sinoć u Kafematu, nakon čega je usledila Webiz žurka.

 

webiz
Foto: Zoran Bogaroški

 

Prisutnima se obratio direktor WEBIZ-a Vladimir Kovač, koji je kazao da je suština ovih promocija da organizatori jednog od najznačajnijih i najvećih događaja u regionu iz oblasti informacionih tehnologija i internet marketinga ne drže puno u neizvesnosti najvatrenije obožavatelje WEBIZ-a, već da ih upoznaju sa svim onim što će se krajem marta dešavati u Zrenjaninu.

 

– WEBIZ edukacija je deo programa koji je namenjen privrednicima, odnosno poslovnim ljudima, i od prošle godine je usko profilisan, a u Zrenjaninu će se baviti E-commercom. Slobodno mogu da kažem da će ovaj deo programa predstavljati događaj kakav do sada nije viđen na prostoru Srbije, u smislu da ćemo imati jednu zaokruženu priču, međunarodnog karaktera, s obzirom na to da nam dolaze stručnjaci iz Slovenije, Hrvatske, Holandije i Italije, koji će sa prisutnima podeliti svoja znanja i iskustva. Zaista je velika čast što će Zrenjanin ugostiti ovakve stručnjake i biće to jedinstvena prilika da se čuju predavanja koja su vezana za online trgovinu, koja predstavlja jedan od trendova poslednjih nekoliko godina, i koja će postati još popularnija – kazao je Kovač.

 

Vladimir Kovač
Foto: Zoran Bogaroški

 

Što se tiče WEBIZ konferencije, od prvog dana nas očekuju sjajna predavanja, od kojih većina puno očekuje. Zrenjanin će da ugosti predstavnike Vlade Republike Srbije, odnosno direktora Kancelarije za IT upravu, koji će učestvovati u panelu sa predstavnicima organizacije Digitalna Srbija, trenutno najvećeg i najvažnijeg tela koje se bavi kreiranjem boljeg ambijenta za razvoj IT-a u celoj Srbiji.

 

– Ono što je novo jeste da uvodimo još jednu salu za predavanja. Imaćemo i novih 80 mesta, kao i jednu sasvim novu scenu na kojoj ćemo imati tri događaja. Prvi događaj će biti realizovan u subotu ujutru, a to je “Kreativno dobro jutro”, gde ćemo malo više pažnje posvetiti kreativcima koji se u svom poslu služe digitalnim tehnologijama. Oni će pričati kako su digitalne tehnologije promenile njhova zanimanja i njihove profesije. U subotu popodne imaćemo trosatni program na temu blockchain tehnologije i kripto valuta, a u nedelju ćemo imati tu čast da u saradnji sa Word press zajednicom Srbije organizujemo jedan veliki događaj, na kojem će njihovi stručnjaci održati nekoliko predavanja – otkrio je Kovač.

 

promocija webiz konferencije
Foto: Zoran Bogaroški

 

Učesnike ovogodišnjeg WEBIZ-a očekuju i radionice, između ostalog i one posvećene Youtube-u, a Duško Nikolić će održati radionicu o poslu virtuelnog asistenta, i o tome kako možete da nađete klijente u svetu i da budete njihov virtuelni asistent.

 

– Ove godine ćemo pokušati da uvedemo i festivalski duh, tako da ćemo u atrijumu Hotela “Vojvodina” organizovati raznorazne sadržaje, poput DJ pulta, gde će biti muzika tokom celog dana, zatim food trap, gde ćete moći da kupite kraft pivo i burgere… A suština je opet ista – da ćete imati mesto gde ćete se družiti, upoznavati, deliti iskustva… – naglasio je Vladimir Kovač.

 

Medijski partner WEBIZ-a i ove godine je informativni portal zrenjaninski.com

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

webiz
Foto: Zoran Bogaroški
Podeli članak
sinovoz
FAM