Društvo YTOP

VLADIMIR KOVAČ ODRŽAO MOTIVACIONO PREDAVANJE

ZRENJANIN – Danas je na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu održano zanimljivo motivaciono predavanje „Ako prilika ne zakuca na vrata, napravi vrata“, a izlagač je bio Vladimir Kovač, osnivač WEBIZ-a i predsednik Izvršnog odbora Zrenjaninskog IKT klastera. Specijalni gost bio je Mišo Živanov iz Eipix-a.

 

 

-Svake godine se trudimo da dođemo na Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“, da se upoznamo sa novom generacijom studenata i da im ispričamo motivacionu priču, šta sve mogu da očekuju od svog formalnog obrazovanja. Posebno, šta treba da rade tokom studiranja, osim sticanja znanja na klasičnim predavanjima i kako da nadograde znanje koje će ovde steći – kaže Vladimir Kovač.

 

 

On ističe značaj i povezivanja studenata i njihovo umrežavanje i komunikaciju.

 

-Najveći kapital koji će poneti sa studija jesu upravo ljudi koji ih okružuju. A cela WEBIZ priča vrti se oko toga i neformalnog obrazovanja i networkinga, a mi kroz predavanja studentima želimo baš na to da ukažemo. Želimo da ih upoznamo i sa onim što smo mi okupljeni u WEBIZ-u postigli i da im predočimo šta mogu da očekuju na narednom okupljanju – napominje Kovač.

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM