Društvo YTOP

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA PERSU MARKETA

ZRENJANIN – Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine.

 

 

Sakupljanje novca počelo je 1. oktobra i traje sve do kraja ovog meseca. Od svakog ostvarenog računa u PerSu marketima izdvojiće se po 1 dinar, tokom tih mesec dana, da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara, koji će se dostaviti porodicama pre zime.

 

„Akciju „Topli dinar“ organizujemo treću godinu zaredom. Veoma smo zadovoljni odzivom građana i uz njihovu pomoć i ove godine će novih 100 porodica dobiti ogrev za celu zimu“, poručuju iz PerSu marketa.

 

Cilj akcije je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz direktnu i transparentnu pomoć najugroženijima, a u sve to uključili su se i prijatelji akcije, kompanije Štark, Imlek, Moravka, Pepsi, Kremanska voda i Victoria oil, koje su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

 

Tokom mesec dana trajanja akcije, sakupljaće se sredstva tako što će kompanija PerSu od svakog ostvarenog računa odvajati po 1 dinar, od kojih će se kupiti ogrev. Samim tim, što se više računa ostvari i što se više potrošača uključi, više će se i porodica obezbediti.

 

Po završetku akcije, kad se sakupe sredstva, sledi kupovina ogreva i uručenje porodicama, već u prvoj nedelji novembra, kako bi spremno dočekali zimu.

Podeli članak
sinovoz
FAM