Društvo YTOP

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA PERSU MARKETA

ZRENJANIN – Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine.

 

 

Sakupljanje novca počelo je 1. oktobra i traje sve do kraja ovog meseca. Od svakog ostvarenog računa u PerSu marketima izdvojiće se po 1 dinar, tokom tih mesec dana, da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara, koji će se dostaviti porodicama pre zime.

 

„Akciju „Topli dinar“ organizujemo treću godinu zaredom. Veoma smo zadovoljni odzivom građana i uz njihovu pomoć i ove godine će novih 100 porodica dobiti ogrev za celu zimu“, poručuju iz PerSu marketa.

 

Cilj akcije je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz direktnu i transparentnu pomoć najugroženijima, a u sve to uključili su se i prijatelji akcije, kompanije Štark, Imlek, Moravka, Pepsi, Kremanska voda i Victoria oil, koje su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

 

Tokom mesec dana trajanja akcije, sakupljaće se sredstva tako što će kompanija PerSu od svakog ostvarenog računa odvajati po 1 dinar, od kojih će se kupiti ogrev. Samim tim, što se više računa ostvari i što se više potrošača uključi, više će se i porodica obezbediti.

 

Po završetku akcije, kad se sakupe sredstva, sledi kupovina ogreva i uručenje porodicama, već u prvoj nedelji novembra, kako bi spremno dočekali zimu.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz