Društvo

UVEK UZ NAROD: Ova akcija pripadnika Vojske Srbije je za svaku pohvalu (FOTO)

ZRENjANIN – Grupu zrenjaninskih vojnika i zaposlenih u Osnovnoj školi “Jovan Cvijić” ni kiša nije sprečila da danas uređuju park u dvorištu ove zrenjaninske obrazovne ustanove.

vojska_skola

– Ovo su radovi u okviru lokalnog projekta civilno – vojne saradnje pod nazivom “Uredimo školska dvorišta”. Danas i sutra smo u “Cvijiću”, radi uređenja parka u školskom dvorištu, a već se planiraju i akcije u aprilu. Ideja je pomoć školama i saradnja u stvaranju lepšeg ambijenta, a ujedno i promocija Vojske Srbije – kaže za portal “Zrenjaninski” major Rade Daljević iz Komande za razvoj Banatske brigade, jednog od učesnika projekta.

U OŠ “Jovan Cvijić” ističu da je ovo samo nastavak uspešno započete saradnje.

– Mi od prošle godine uspešno sarađujemo, bilo je i edukacije i manifestacija u kojima smo zajedno učestvovali, a sada zajednički uređujemo park koji je izgrađen još 1960. godine, u akciji roditelja tadašnjih đaka. Mi smo jedina škola u gradu koja, zahvaljujući našim angažovanim prethodnicima, u svom dvorištu ima predivan park, i naša je obaveza da to nasleđe održavamo i negujemo – kaže direktorica OŠ “Jovan Cvijić” Biljana Jovanov.

vojska_skola

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM