Društvo YTOP

UPUĆEN KONTIGENT POMOĆI MANASTIRU VISOKI DEČANI

ZRENJANIN – Kompanija „Mamma’s Food“ danas je poslala pomoć za manastir Visoki Dečani na Kosovu, a ispraćaju humanitarne pošiljke prisustvovali su pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić i narodni poslanik Mirko Krlić.

– Manastiru Visoki Dečani ide hiljadu kilograma zamrznutih proizvoda naše kompanije. Ovo je četvrta humanitarna pošiljka za redom, a trudićemo se da svake godine to činimo u još većem obimu – kaže portparolka kompanije „Mamma’s Food“ Nataša Zlatanov, zahvaljujući se igumanu manastira Visoki Dečani Savi Janjiću na dobroj saradnji.

Ona podseća da ova kompanija svake godine pomaže i 50 zrenjaninskih učenika i 20 sportista, sa bonovima za užinu, koji važe tokom cele školske godine.

– Imamo veoma dobru saradnju i sa Osnovnom i srednjom školom „9. maj“, gde smo angažovani i u projektu dualnog obrazovnja, a uskoro planiramo i zapošljavanje osoba sa invaliditetom – najavljuje Nataša Zlatanov.

Narodni poslanik Mirko Krlić istakao je društvenu odgovornost kompanije „Mamma’s Food“ kao dobar primer.

– Po četvrti put ova kompanija donira tonu hrane manastiru Visoki Dečani, našoj najvećoj svetinji na Kosovu i Metohiji. Danas je vlasniku kompanije Miloradu Jeftiću stigla i zahvalnica igumana manastira. Nadam se da će se podrška manastiru iz ove kompanije, od melenačkih pčelara i drugih iz ovog dela Banata, nastaviti i ubuduće – rekao je Krlić, nakon uručenja manastirske zahvalnice.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz