Društvo YTOP

UNICEF I BIOSKOP CINESTAR USPOSTAVILI SARADNJU

BEOGRAD, ZRENJANIN – UNICEF-ovim video apelom za podršku jednakim mogućnostima i srećnijem detinjstvu za svako dete u Srbiji, od sada će počinjati filmske projekcije u 18 bioskopskih CineStar sala.  Ovim simboličnim gestom, UNICEF u Srbiji i kompanija Blitz-CineStar započinju saradnju.

 

unicef

 

Kratkim video klipom pozivaju se svi ljubitelji filma da se pridruže Klubu prijatelja UNICEF-a slanjem SMS poruke na broj telefona 9656, i tako postanu redovni mesečni donatori. Sa samo 100 ili 200 dinara mesečno, građani daju podršku programima UNICEF-a koji doprinose da zdravstvene usluge stignu do svakog deteta, da deca pohađaju vrtiće, da dobiju kvalitetno obrazovanje, da žive u porodici koja će ih podržavati da ostvare sve svoje potencijale.

 

– UNICEF u Srbiji je  zahvalan kompaniji Blitz-CineStar za podršku. Bioskop je odavno postao porodično mesto, i saradnja sa bioskopskim lancem za nas predstavlja prirodan korak. Samo zajedno možemo da napravimo promenu i obezbedimo da svako dete ima jednake šanse da raste i razvije se – izjavila je Vesna Savić Đukić iz UNICEF-a.

 

– Filmska projekcija ponekad učini da se gledaoci iz mraka bioskopske dvorane premeste na neka daleka i lepa mesta, da na čas zaborave na realnost svakodnevnice. Blitz-CineStar, kao društveno odgovorna kompanija, ne zaboravlja na one manje srećne, na one koje čak ni filmska čarolija ne može odvojiti od teškog života. Raduje nas saradnja sa UNICEF-om sa kojim ćemo zajedno imati priliku da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije – a to su deca – izjavio je Zoran Savić iz Blitz-CineStara.

 

CineStar bioskopi u Srbiji postoje od 2015. godine, a poznati su po vrhunskoj udobnosti i potpunom uživanju u sedmoj umetnosti. U našu zemlju su doneli najsavremenije tehnologije poslednje generacije bioskopa i vrhunski dizajn enterijera, kao i 4dx format.

Podeli članak
sinovoz
FAM