Društvo

U društvu čuvenih fudbalera šutirajte penale poznatim golmanima!

Zajedno za život
Foto: Zoran Bogaroški

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ prvi put organizuje akciju u Zrenjaninu, i to „Penal za život“, u kojoj učesnici mogu šutirati penale poznatim golmanima, za to donirati sredstva u humanitarne svrhe i tako pomoći Fond za pomoć pri lečenju dece, koji je pokrenula ta organizacija.

 

Na Trgu slobe u Zrenjaninu biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja. Akcija će se održati u ponedeljak, 27. avgusta, s početkom od 19 časova.

 

Među stativama će se naći naši poznati golmani, a jedan od njih biće i Danilo Pustinjaković, rođeni Zrenjaninac koji je ostvario internacionalnu karijeru.

 

– Drago mi je da će se ovakva akcija odigrati u našem gradu. Nikada nisam branio u ovakom ambijentu i jedva čekam da akcija počne. Pozivam sve sugrađane da učestvuju u akciji i da dođu u što većem broju. Nadam se da će Zrenjanin pokazati koliko srce ima, jer je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ zaslužila našu podršku – poručio je Pustinjaković.

 

Mnogi drugi poznati Zrenjaninci koji su ostavili traga u srpskom i evropskom fudbalu biće gosti i promoteri ove akcije, tako da će posetioci imati prilike da se druže i sa Darkom Kovačevićem, Zoranom Bambijem Tošićem, Nenadom Mirosavljevićem, ali i Nenadom „Piksijem“ Kovačevićem koji će takođe šutirati humanitarne penale 27. avgusta na Trgu slobode.

 

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem priloga u donatorsku kutiju.

 

Osnivač pomenute humanitarne organizacije je Jovan Simić, poznat po prodaji svojih dresova za lečenje Nađe Novaković, organizaciji humanitarnih sportskih bazara, kao i velikih humanitarnih fudbalskih utakmica. Svi zainteresovani mogu poslati i humanitarni SMS na broj 8495 ili donirati sredstva uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci: 205-250438-39. Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa je 0070800047526; IBAN broj: RS35205007080004752637.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.