Društvo

TRADICIONALNI SKUP TURIZMOLOGA I TURISTIČKIH RADNIKA

Biće reči o prirodnim dobrima – Gradska bašta

ZRENJANIN – U sklopu obeležavanja manifestacije “Dani piva” u Zrenjaninu, i ove godine, 17. put po redu, biće organizovan tradicionalni Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije.

 

Slika konja
Biće reči o prirodnim dobrima – Gradska bašta

 

Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije održaće se u subotu, 27. avgusta, u Gradskoj kući Zrenjanina, sa početkom u 17 časova, a biće reči o zaštićenim prirodnim dobrima u Banatu i njihovom značaju za turizam.

Zrenjanin je sa svojom okolinom regija koja u sebi sadrži potencijale za razvoj raznovrsnih vidova turizma, kao što su manifestacioni, kulturni, ruralni, banjski, vinski, lovni, nautički, etno, eko, avanturistički i tako dalje.

Zaštićna prirodna dobra su značajan turistički motiv, a u gradu postoji i Javno preduzeće “Rezervati prirode Zrenjanina”, osnovano 2013. godine, koje će predstaviti svoj rad i planove, sa osvrtom na mogućnosti razvoja turizma.

Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije okuplja zaposlene i stručnjake iz turističkih agencija, državne uprave, obrazovnih institucija i organizacija koje se bave turizmom u smislu organizacije, pružanja usluga, obrazovanja, zakonskih propisa i prezentacije raznih vidova turizma.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.