Društvo Vesti Zrenjanin

TOPLI DINAR: PerSu marketi obezbedili ogrev za stotinu porodica (Foto)

topli dinar

Podela ogreva najugroženijim porodicama, u okviru akcije „Topli dinar“, koju sprovode PerSu marketi, počela je u petak, 1. novembra, i uveliko je u toku. Cilj je da ove porodice dočekaju spremno hladne dane koji nam predstoje.

 

PerSu marketi su od svake vaše kupovine, obavljene u periodu od 1. do 31. oktobra, donirali po jedan dinar. Na taj način su uspeli da prikupe preko milion i po dinara za nabavku ogreva za stotinu najugroženijih porodica. Reč je o porodicama koje žive u 80 naseljenih mesta širom Vojvodine, a u kojima posluje ova kompanija.

 

 

Akcija PerSu marketa „Topli dinar“ naišla je na veliku podršku kako potrošača, tako i poslovnih partnera. Ove godine akciju su podržale kompanije „Imlek“, „Pepsi“, „Štark“, „Moravka“, „Aleksandrija“ i „Victoria oil“. Celokupnoj organizaciji i ove godine veliku pomoć pružili su centri za socijalni rad iz svih opština, ukazujući na najugroženije mnogočlane porodice.

 

Pročitajte još: Besplatne kontrole zdravlja u četvrtak na više lokacija u gradu

 

„Zahvaljujemo se svim potrošačima, ali i partnerima, koji su doprineli uspešnoj realizaciji humanitarne akcije „Topli dinar“ i pomogli da ove zime svima bude toplo“, poručuju iz PerSu marketa.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM