Društvo YSLAJDER

TEHNIČKI FAKULTET: PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA

Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ uspešno je održano prvih šest časova pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz matematike.

Foto: Dušan Bartolović

– Nastavu su održali profesor dr Momčilo Bjelica i magistar Slađan Dimitrijević. Posećenost je bila velika, prijavilo se oko 60 maturanata. S obzirom na to da je bilo zainteresovanih budućih studenata i za polaganje testa sklonosti ka zaštiti životne sredine, profesor dr Bogdana Vujić održala je konsultativnu nastavu – kaže prodekanka za nastavu na TF „Mihajlo Pupin“, profesorica dr Dijana Karuović.

Ona najavljuje da će u subotu, 8. aprila, biti održano drugih šest časova pripremne nastave, a nastavu će držati profesorica dr Jelena Stojanov i mr Dragana Drašković.

– Probni prijemni ispit održaće se 22. aprila, sa početkom u 9.30 časova. Probni prijemni ispit se održava iz svih predmeta kako bi se maturanti psihološki pripremili i proverili svoje znanje – ističe prodekanka Karuović i podseća da se budući studenti se još uvek mogu prijaviti na mail: prodekanzanastavu@tfzr.uns.ac.rs

Kao važan događaj ona najavljuje i „Otvorena vrata fakulteta“, koji će se održati 6. aprila, od 11 do 13 časova. A tačno u podne održaće se predavanje u organizaciji kompanije „Vega IT Sourcing“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz