Društvo YTOP

SWEET ELESTRA: DEČIJA RADIONICA PROLEĆNOG SAĐENJA CVEĆA

ZRENJANIN – Centar za porodicu „Sweet elestra“ u utorak, 4. aprila, organizuje prolećni susret Montesori grupe sa prirodom.

„Pozivamo male drugare da se nam se pridruže da zajedno sadimo cveće. Mamama smo u okviru „Mamma kluba“ pripremili opuštanje u našoj bašti koju pripremamo kao kutak za mir i odmor“, pučuju iz „Sweet elestre“.

Radionica prolećnog sađenja cveća održaće se od 17 do 18 časova, a cena radionice je 300 dinara. Dok mališani kreiraju baštu, mame mogu da se opuste u „Mamma klubu“, a dobrodošle su i tate.

Broj mesta je ograničen, pa je prijava obavezna.

„U okviru Sweet elestra centra, u mogućnosti smo da ponudimo rad sa logopedom, a uskoro i saradnju sa školom engleskog jezika „Helen Doron“. Za mame smo pripremili prijatna iznenađenja u okviru „Mamma kluba“ za opuštanje u momentima dok se sa vašim detetom ozbiljno radi. Kada jednom osetite sve ono što smo sa ljubavlju pripremili, kreiraćemo zajedničku radnu sredinu“, poručuju iz Sweet elestre.

Prijave za radioničarske aktivnosti su putem telefona 065 570 57 97, a na ovaj broj možete dobiti i sve dodatne informacije.

Podeli članak
sinovoz
FAM