Društvo

Sutra je „Noć istraživača“, na više lokacija u gradu

kulturni centar Zrenjanina

Popularna manifestacija „Noć istraživača“ i ove godine će se u našem gradu organizovati na više lokacija, uz poziv, prvenstveno mladima, na druženje sa naukom.

 

Posetite manifestaciju koja se održava u petak 28. septembra u preko 200 evropskih gradova istovremeno a Zrenjanin je jedan od njih, poručuju organizatori, uz podsećanje da su svi sadržaji besplatni.

 

U Kulturnom centru Zrenjanina od 17 časova, biće održane brojne radionice sa različitom tematikom. U 18 časova je svečano otvaranje a zatim program pod nazivom „Iskusite virtuelnu stvarnost“. Nastup Hora „Supernova“ je od 19 časova, kada je i specijalno izdanje „SuperSu“ kviza.

 

U Baroknoj sali Gradske kuće, od 17 do 18 časova je predavanje a od 18 do 19 sati video konferencija – Startap studentski centri.

 

Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ od 17 do 19 časova ima predstavljanje stručne literature i naučnih radova.

 

U holu Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ od 17 časova su radionice scenskog pokreta i govora , kao i radionice za predškolce.

 

U Narodnom muzeju u Zrenjaninu, od 17 do 20 časova biće otvorena izložba „Između kostima i ornamenta – antropomorfne figurine vinčanske kulture“. U istom terminu je i radionica „Obucimo prošlost“.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.