Društvo YSLAJDER

STUDENTKINJA NAJBRŽE DOPLIVALA DO ČASNOG KRSTA (FOTO)

ZRENJANIN – Tijana Sič, 19-godišnja studentkinja iz Zrenjanina, prva je danas doplivala do Časnog krsta. Evo šta je izjavila odmah nakon izlaska iz hladne jezerske vode:

Tijana Sič

– Samim tim što sam plivala, ja sam već pobednik. Nije mi bilo potrebno da prva stignem do krsta, ali ovo je naravno velika privilegija. Za mene je ovo veliko iskustvo koje ću pamtiti – izjavila je Tijana, koja inače studira u Boegradu i kad završi školu biće trener plivanja.

Devetoj po redu manifestaciji prisustvovao je veliki broj građana, kao i učenika iz srednjih škola.

Građanima je deljeno kuvano vino.

Ove godine prijavio se rekordan broj učesnika, čak 33.

Za Časni krst su plivali: Tijana Sič, Dušan Ludoški, Aleksandar Topalov, Aleksandar Erdeljan, Boris Knežević, Marko Rajačić, Dragan Grahovac, Nikola Đorđević, Vladimir Petković, Srđan Šoškić, Darko Savin, Stefan Cucić, Danijel Kostić, Ivan Petrović, Nikola Gećin, Vladimir Filipaš i Radica Eremić iz Zrenjanina.

Plivali su i Marija Kolundžija i Aleksandar Anđelković iz Novog Sada, Daniel Bugar i Jovan Kukolj iz Ečke, Nikola Perić i Nedeljko Perić i Milan Fan iz Žablja, Aleksandar Anović iz Tomaševca, Stefan Vasić iz Melenaca, Darjan Jovanov i Rajko Kurtešan iz Aradca, Branislav Popov iz Novog Miloševa, Igor Nađ iz Kleka, Vladimir Erić iz Lazareva, Marinko Davidovski iz Veternika i Srđan Opančarev iz Srbobrana.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz