Društvo

STARTUJE LETNJA ŠKOLA PROGRAMIRANJA

ZRENJANIN – Škola računara „Nimiko“ iz Zrenjanina radi već 20 godina i svakog leta organizuje letnju školu programiranja. Predavači su veoma iskusni, imaju i veliko praktično iskustvo u programiranju, a dobar rad potvrđuje i to što je svake godine sve više polaznika.

nimiko

– Važno je da deca ne koriste računar samo za igru i zabavu. Trudimo se da im ukažemo na sve korisne programe i aktivnosti koje mogu da rade uz računar. Kursevi programiranja u našoj školi su veoma traženi. Letnji kurs je namenjen svima koji nisu u mogućnosti da dolaze tokom školske godine. Dogovor i formiranje grupa je u petak, 1. jula, u 11 časova. Čekamo i Vas – poručuju iz škole NIMIKO.

Deca uče da programiraju kroz logičko razmišljanje u programskim jezicima. Kada programer ima problem, on ga raščlani na više manjih problema. Određene već zna da reši, neki „liče“ na poznate, pa uz manje prepravke savlada i njih. Tada mu ostaje da reši mnogo manje i lakše probleme od polaznog. Ko usvoji ovu programersku logiku u stvarnom životu, lakše će rešiti i izboriti se i sa životnim problemima.

Najtraženiji programski jezici su Java, C++, C#, PhP. Bez obzira koji programski jezik prvo naučite, osnovna pravila se primenjuju i u svim ostalim. Zato je veoma važno da se baš te osnovne komande pravilno objasne i usvoje. Koliko ćete kasnije naučiti zavisi samo od vas. Bićete uspešni onoliko koliko uložite truda, rada i volje.

www.nimiko.co.rs Slovačka 3, Zrenjanin. Telefon: 064/13-18-314

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz