Društvo

Simpozijum stomatologa po prvi put u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Simpozijum zdravstvenog vaspitanja u stomatologiji, 31. po redu, biće održan 19. i 20. juna u Kulturnom centru Zrenjanina, sa početkom u 10.30 časova. Simpozijum ima tradiciju dugu tri decenije, svake godine se održava u drugom gradu, a po prvi put će biti upriličen u Zrenjaninu.

Teeth-Whitening

Organizatori stručnog skupa su, kao i prethodnih godina, Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu, Klinika za dečju i preventivnu stomatologiju, Zavod za stomatološku zdravstvenu zaštitu, Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, Udruženje dečijih i preventivnih stomatologa Srbije i Sekcija za dečiju i preventivnu stomatologiju Srpskog lekarskog društva.

Simpozijum se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a predsednica organizacionog odbora je primarijus dr Eleonora Marjanović.

„Kao i svih prethodnih trideset godina, namera je da se istakne značaj organizovanog delovanja zajednice s ciljem da se unapredi stanje zdravlja, posebno oralnog, što se može postići samo stvaranjem odgovarajućih preduslova i promocijom faktora koji utiču pozitivno na zdravlje“, navode organizatori.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.