Društvo YSLAJDER

ROTARI KLUB OPREMIO TRI UČIONICE ŠKOLSKIM KLUPAMA

ZRENJANIN – Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu danas je uručena donacija Rotari kluba Zrenjanin, koja se sastoji u reparaciji školskih klupa za tri učionice.

 

rotari klub zrenjanin

 

Donaciju je uručio predsednik Rotari kluba Zrenjanin Dejan Dunđerski.

 

– Naše akcije u lokalnoj zajednici usmerene su na podršku deci i obrazovanju. Ovom prilikom pomažemo deci u školi „Žarko Zrenjanin“, a konkretno reparirane su ploče na školskim klupama u tri učionice – rekao je Dunđerski, prilikom uručenja donacije.

 

– Zahvaljujemo se Rotari klubu na donaciji, koja je mnogo obradovala đake naše škole. Ove tri učionice izgledaju sada mnogo lepše. U ta tri odeljenja, u dve smene, ove klupe koristi gotovo dve stotine đaka – naglasila je direktorica škole Ivana Bošnjak Bošnjak.

 

 

– U sklopu današnje posete Zrenjaninu, pored rotarijanskih tema, imali smo i susret sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem, gde smo razmenili korisne ideje o saradnji. Na kraju posete prisustvovali smo i uručenju donacije, koja pokazuje da zrenjaninski Rotari klub podržava obrazovanje u lokalnoj zajednici – naglasio je Bane Aranđelović, guverner Rotari distrihta za Srbiju i Crnu Goru.

Podeli članak
sinovoz
FAM