Društvo

REKORDAN BROJ POSETA: Hvala vam 216.803 puta!

Portal zrenjaninski.com u julu je ostvario rekordan broj poseta, pokazuju zvanični podaci sa Google analytics-a, koji su jedini merodavni da govore o popularnosti nekog sajta.

 

Prema tim podacima, naš portal je u julu ostvario 216.803 posete, što je za 43.453 više u odnosu na jun! Takođe, prethodnog meseca zabeležili smo 292.835 otvaranja stranica, ili za 58.193 više u odnosu na jun!

Naročito smo ponosni na činjenicu da nismo ukrali nijedan tekst sa drugih informativnih portala, kao i da nismo krali tuđe teme. Da li i drugi mogu to da kažu?

Umesto toga, pokretali smo brojne teme kojima su se kasnije bavili i drugi mediji, neki čak kradući delove naših tekstova i izjave naših sagovornika.

Podsetimo, JEDINI smo informativni portal iz srednjeg Banata čiji su novinari sve vreme bili na terenu nakon nezapamćenog zločina u Žitištu i izveštavali sa lica mesta, umesto da su prepisivali tuđe tekstove. PRVI smo pisali o obnavljanju stanogradnje u Zrenjaninu, o čemu su kasnije izveštavali i drugi, pa i nacionalni mediji. PRVI smo izvestili javnost o uklanjanju solarnih panela sa zgrade Doma učenika srednjih škola „Angelina Kojić Gina“, što je kasnije bila tema i u drugim medijima. PRVI smo, ne samo u Srbiji, nego i u svetu, otkrili da će kuma na venčanju teniserke Ane Ivanović biti naša plivačica Miroslava Najdanovski. I da ne nabrajamo više. Onima koji nas redovno prate sve je jasno.

Napomenimo i da je izrada novog, savremeno dizajniranog sajta, u toku i da će naši čitaoci uskoro moći sve vesti da prate mnogo lakše, preko kompjutera, mobilnih telefona i tableta. Onda nas ništa neće sprečavati u tome da postanemo najčitaniji informativni portal u srednjobanatskom regionu. Uostalom, sa tim ciljem smo i sve ovo započeli. A taj dan je veoma blizu. DA SE ZNA!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz