Društvo Foto dana

Promocija vojnog školstva priređena u Zrenjaninskoj gimnaziji

promocija vojnog školstva

Juče je u Zrenjaninskoj gimnaziji priređena promocija vojnog školstva, koju je organizovalo Ministarstvo odbrane. Odziv đaka bio je izuzetno dobar.

 

Promocija je organizovana povodom raspisanih ili najavljenih konkursa za upis u Vojnu gimnaziju, Vojnu akademiju i Vojnomedicinsku akademiju.

 

Kapetan Branislav Krstović, iz Kadetske brigade Vojne akademije, održao je promociju u Zrenjaninskoj gimnaziji, učenicima koji su pokazali interesovanje za upis na Vojnu akademiju i Vojnomedicinsku akademiju.

 

– Zainteresovanima predstavljamo vojni poziv, za koji će moći da konkurišu na javnim pozivima za upis. Ti konkursi su već raspisani, ili će biti raspisani od 15. februara. Svi naši budući učenici i kadeti više informacija o konkursima mogu dobiti na sajtu Ministarstva odbrane i vojnih ustanova. Mi im na ovaj način predstavljamo lepotu vojnog poziva – naglasio je kapetan Krstović.

 

On je sa saradnicima, kadetima, priredio video prezentaciju vojnog poziva, uz detaljna objašnjenja i odgovore na sva pitanja zainteresovanih, kojih je bilo pedesetak.

 

Promocije će se organizovati i u narednom periodu, u februaru i martu, sve do zaključenja konkursa.

 

promocija vojnog školstva

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM