Društvo YTOP

PROMENE NA ČELU BOLNICE: Gordana Kozlovački podnela ostavku, izabran vršilac dužnosti direktora

bolnica-zrenjanin

ZRENJANIN – Specijalista ortopedije dr Jovan Sekulić imenovan je za v.d. direktora zrenjaninske Opšte bolnice „Dr Đorđe Joanović“, nakon što je Gordana Kozlovački podnela ostavku na direktorsku funkciju. Odluku o postavljenju dr Sekulića na mesto vršioca dužnosti donela je Pokrajinske vlada.

Opšta bolnica u Zrenjaninu

Dr Gordana Kozlovački potvrdila je za portal zrenjaninski.com da je ostavku podnela 23. avgusta, dodajući da je danas stiglo rešenje o kadrovskim izmenama.

– Razlozi nisu ni lične, ni profesionalne, ni upravljačke, nego kontekstualne prirode. Jednostavno, drugačije vreme traži druge ljude. Opšta bolnica je danas renomirana ustanova, iako smo se povremeno susretali sa nemogućim finansijskim i kadrovskim okolnostima – rekla je Kozlovački i dodala da očekuje da će novi menadžment nastaviti da razvija Bolnicu.

Kozlovački se na čelu Opšte bolnice nalazila od 17. juna 2009. godine. Kako nam je rekla, ona će nakon podnošenja ostavke ostati da radi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a posvetiće se i funkciji pokrajinskog poslanika. Po struci je specijalista interne medicine, specijalista nefrologije i master menadžer u sistemu zdravstvene zaštite.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.