Društvo YTOP

PRO PHYSIO MEDIC: BANJSKO LEČENJE I U ZRENJANINU

pro physio medic

ZRENJANIN – Od sada je našim sugrađanima dostupno banjsko lečenje i u Zrenjaninu, jer se ambulanta „Pro Physio Medic“ (Pro Fizio Medik) bavi fizikalnom terapijom i zdravstvenom rehabilitacijom kod raznih koštano – zglobnih i nervno – mišićnih oboljenja.

 

 

Primenom najsavremenije aparature, prijatan i stručni tim lekara i viših fizioterapeuta će se potruditi da, zajedno sa vama, otkloni sve neprijatnosti i smetnje koje izaziva bol kod obavljanja svakodnevnih životnih aktivnosti.

 

Češto se dešava da se kod pacijenata javi bol u vratu i donjem delu leđa koji se propagira duž kičmenog stuba, obe ruke ili noge. Isto tako, problemi sa kukovima i kolenima dosta su česti, pa se „Pro Physio Medic“ bavi i njihovim zalečenjem.

 

 

“Takođe, rehabilitujemo i sportske povrede – kontuzije, uganuća, rupture tetiva i mišića, a bavimo se i obaveznom rehabilitacijom nakon imobilizacije ekstremiteta i operativnih zahvata – iščašenja, preloma, ugradnje endoproteza u kuk ili koleno. Nešto što prati savremeni način života jeste i nepravilan položaj samog kičmenog stuba, što kasnije može dovesti do niza drugih problema. Oblast našeg delovanja su upravo i ti funkcionalni deformiteti kod dece i omladine. U ambulanti se radi i konsultacijski pregled lekara specijaliste ortopedije, sportske medicine i neurologije”, kažu u ovoj zrenjaninskoj ambulanti.

 

 

„Pro Physio Medic“ u svojoj ponudi takođe nudi i patronažu (rad sa pacijentima u kućnim uslovima).

 

Ambulanta se nalazi na Bagljašu, u ulici Milana Stanivukovića 27, stan 7. Radno vreme ambulante za zdravstvenu rehabilitaciju „Pro Physio Medic“ je radnim danima od 9 do 19 časova, a sve informacije mogu se dobiti putem brojeva telefona 023/531-115 i 064/33-88-474, kao i FB stranice @prophysiomedic.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz