Društvo

Oslobodite se bola u vratu i leđima brzo i bezbolno

Pro Fizio Medik

Često se srećemo i čujemo bar od nekoga u našoj okolini da se žali na bolove u leđima i da ima problem sa istim. Takođe se i spominju “diskusi ili diskus”, koji su zapravo i uzrok nastanka bola u donjem delu kičmenog stuba i sedalnog (trtičnog) dela.

 

Pored bola, često ih prate simptomi kao što su krckanje kičme, ukočenost mišića između lopatica, bol u predelu kuka, zadnjice ili butine, žarenje i pečenje u predelu cevanice ili lista na podkolenici, trnjenje i žmarci do pete ili prstiju stopala. Takođe se susrećemo i sa medicinskim izrazima kao što su lumbalni diskus (L4 ili L5, L5 ili S1), kao i snimanjem magnetnom rezonancom (MRI).

 

Sve ovo ukazuje da imamo ozbiljan problem sa samim leđima. Ne morate odmah razmišljati o skupim operacijama i njenim komplikacijama jer imamo rešenje za Vaše tegobe. Uz specijalan program vežbi jačanja i istezanja leđne muskulature i najsavremenijim metodama fizikalne terapije u ambulanti za zdravstvenu rehabilitaciju Pro Fizio Medik možete se osloboditi bola u leđima. Zakažite svoju konsultaciju i pregled lekara specijaliste kod njih već danas.

 

Adresa ambulante za zdravstvenu rehabilitaciju i fizikalnu terapiju “Pro Fizio Medik”:

 

Ulica: Milana Stanivukovića 27/7 – kod nove medicinske škole

 

Radno vreme: od 9h do 19h

 

Telefoni: 023/531-115 i 064/33-88-474

 

Facebook stranica: www.facebook.com/prophysiomedic

 

Mail: prophysiomedic@gmail.com

 

Podeli članak
sinovoz
FAM