Društvo

PRIPREME ZA KUPALIŠNU SEZONU

ZRENJANIN – Pripreme za kupališnu sezonu na „Peskari“ i Tisi uveliko su u toku, i 20.juna ona će biti otvorena na oba popularna izletišta, obećava direktor  Javnog preduzeća Turistički centar Grada Zrenjanina, Dragan Vulešević.

peskara (7)-U punom jeku su sve faze priprema za kupališnu sezonu. U toku je tender za izdavanje preostalih ugostiteljskih objekata, jer dva su već izdata, a raspisuje se i tender za spasioce, kako na Peskari tako i na Tisi. Sprema se i nasipanje peska, repariranje suncobrana, uređenje talpi – ističe Vulešević, uz napomenu da se na Tisi već okupljaju izletnici.

-Tamo smo još pre prvomajskih praznika poboljšali prilazni put i uredili teren oko plaže. Neki ugostitljski objekti tamo već rade. Uglavnom, na oba kupališta će do 20. juna sve biti spremno i očekujemo dobu sezonu – napominje Vulešević.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Pisao sam već ranije o ovom problemu na Peskari. Od kada je asfaltiran put duž cele Peskare, ljudi svojom automobilima besomučno jure i trkaju se bez obzira na saobraćajne znakove koji obeležavaju put. NADLEŽNI stavite ležeće policajce duž celog puta na peskari dok neko ne nastrada. Ne razumem nasilnike koji koriste ovaj put za iživljavanje Bio sam svedok u subotu u kasnim popodnevnim satima kada je crveni jugo u poslednjem momentu zakočio pred grupom dece. Pitajte ljude koji su stanari u toj ulici kakav problem zadaju vozači automobila i motoristi bukom, jurnjavom i svojom nasilničkom vožnjom. Dok ne bude kasno, preventivno rešavajte probleme nadležni.

sinovoz