Društvo

PREDAVANJA O USPEŠNOM POSLOVANJU NA INTERNETU

ZRENJANIN – Treći WordPress meetup u Zrenjaninu biće održan u malom amfiteatru na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”, u četvrtak, 9. februara, sa početkom u 18 časova.

Cilj okupljanja je spajanje svih lokalnih WordPress korisnika, developera, blogera, fanova, i popularizacija WordPress-a u Zrenjaninu.

Organizatori pozivaju sve one koji imaju neku zanimljivu temu za predavanje i hteli bi to da podele sa svima da se jave na info@wpserbia.rs

Ovom prilikom predavanje će održati Aleksandar Savković, član ManageWP Customer Happiness tima zadužen za tehničku obuku u GoDaddy Belgrade kancelariji. Aleksandar je WordPress Developer i Contributor iz Beograda, član WordPress.org trening tima koji izrađuje kurseve i dokumentaciju za predavače WordPressa u školama i na fakultetima širom sveta, kao i član organizacionog tima WordCamp Belgrade i WordCamp Europe 2017.
Tema njegovog predavanja je “Započni online business uz minimalna ulaganja”.

Prisutnima će se obratiti i Ognjen Pajković, koji je završio osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Radi u Huge Mediji, digitalnoj agenciji koja je prvi Premier Google partner u Srbiji. Tema predavanja je “Internet marketing”.

Predavanje će održati i Nikola Petrov, asistent na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”, na predmetima Računarske mreže, Komunikacioni sistemi, Bezbednost i zaštita podataka… On je i student doktorskih studija FTN-a, a tema njegovog predevanja je “Bezbednost WordPress sajtova – Uvod u WordPress Hardening”.

Podeli članak
sinovoz
FAM