Društvo YSLAJDER

POKRENUT PORTAL ZA BRZO NALAŽENJE POSLA

ZRENJANIN – Aleksa Piljević, dvadesettrogodišnji diplomirani inženjer informatike, početkom juna pokrenuo je Portal Zrenjanin Poslovi, kako bi pomogao sugrađanima da što brže dođu do posla. Kontaktirao je razne kompanije koje su pristale da se registruju na portal, i da kače oglase kada im budu potrebni radnici.

aleksa-piljevic-ok
Aleksa Piljević

-Do ove ideje došao sam jer znam koliko ljudi u Srbiji teško žive, i želeo sam na neki način da im pomognem. Na portalu je sve besplatno tako da mi nije bio cilj da ja zarađujem od toga. Sve je veoma dostupno i jednostavno tako da korisnici mogu lako da se registruju, potrebni su samo mejl i šifra. Kod nas uvek ima između 15 i 20 aktuelnih oglasa – priča Piljević za portal zrenjaninski.com.

Poslovi nisu usko vezani samo za Zrenjanin već za celu teritoriju Grada. Tri sata dnevno je aktivan čet gde je omogućen kontakt sa operaterom. Korisnici, ukoliko se registruju, mogu da okače svoju biografiju koja se direktno prosleđuje poslodavcima, i ne ostaje na portalu. Trenutno ima više od sto registrovanih korisnika i 17 oglasa.  Poslodavci koji trenutno traže radnike su „Gomeks“, „Persu“, „BS computer“, „Opel Ćirkom“

Želja ovog mladog momka je da portal potraje i da svakog dana bude sve više oglasa koji će pomoći ljudima da što lakše dođu do posla.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz